Cevaplayan ve beğenen herkese teşekkürler <3
En sevdiğiniz yemeği uzun süre yiyemeyince depresyona giriyor musunuz?
Cevaplayan ve beğenen herkese teşekkürler <3
Çiğköftesiz bir hafta geçiremiyorum 😅 İlla evde veya bir yerlerde bir şekilde yemem lazım 😂

Hayır ben girmiyorum zaten yemeklere bu kadar çok anlam da yüklemem. yani bir yemeği seviyorsam yerim o kadar.. yemedim diye üzülmem. en sevdiğim yemekler genelde pizza ve hamburger oluyor bunları da zaten fırsat buldukça arada sırada yemeği tercih ediyorum
Bu konuda daha çok Survivor kafasındayım ve tepkilerim pek depresif değil, genellikle sabırlıyım ve canım bir şey istediğinde o an için mümkün değilse başka bir konuya odaklanırım. En çok kahve seviyorum zaten. Yiyecek olarak pek tahammülsüz değilim. Daha çok yapmaya ilgiliyim açıkçası 😎
Hayatımda birşeyler yolunda gitmiyor gibi geliyor jsnsjsjs
:D
Hayır girmem. Favori yemek bağımlılığım yok. Her yemeği yerim. Hepsi Allah'ın nimeti. Afrika'da insanlar, açlıktan kırılıyor.
Haklısın :)
Türkiye'deki insanlar her gün İskenderun döneri yiyor. Kafeteryalarda, starbuckslarda oturacak yer bulamıyoruz. Herkes tuvalete bile otomobille gider oldu. Ama sorsan herkes açız diyor. Nasıl bir açgözlülükse artık. Darı ambarında yaşayıp açız diye bağıran insan yığınına döndü ülke.
EİC için sağol.
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Yine makarna diyeceğim şaka gibi gelebilir ancak ne yersem yiyeyim makarna yiyince karnım doyuyor yemeyince kendimi doymuş hissetmiyorum bir kaç kaşık makarnada yesem tamam yani doymak için
Depresyona girmem ayol gider alırım
Ama abla senin diyeti bozmaman lazım :D
Uzun suredir yemiyorum ya yerim işte jjs
E ye bari hadi jhsjd
Hergün yiyebiliyoruz ona şükrediyorum
Yok o kadar da değil
Evet çok özlüyorum o yemeği.
Yok gidip yiyorum.
Giriyorum 🥺
İskender yoksaaa hastanelik olursun sen 🤣🤣
Olmayınca da oluyorum olunca da 😂 tam bir aşk yaşıyorum İskender ile jdjdjd
🤣Aman tanrııım jdgfsdfg