Yeme & İçme Gerçekçi cevaplar bekliyorum. Gece olunca neler yiyorsunuz? Pembişpofidik Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çikolata cips kola yiyen var mı içimiz de Gerçekçi cevaplar bekliyorum. Gece olunca neler yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben genelde noodle yerim ya da canım ne çekerse 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir şey yemiyorum. Uyuyor oluyorum , bazen tatlı çekiyor canım 1 0 Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl inanilmaz rafine zevkim: aksamdan kalan tercihen sehriyesiz pirinc pilavinin icine mayonez salatalik koyup karistirip ustune soya sos dokup chopstickle yemek... evet... catalla degil chopstickle 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl çok uzun süredir akşam 8 den sonra bişeyler yemeyi kestim farklılıkları gözle görülür olunca devam ettirdim. Eskide cips, ice tea aman aman çok kötü... :D 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütlü veya şerbetli tatlıları gece tüketmeyi severim.Gündüz hiç aklıma bile gelmeyen şekerli tatlar gece olunca aklıma düşer hep 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gece pek yemek yemem çünkü yorgun hissettiriyor sabah uyanırken. Fakat tercihim badem ve bitter çikolata muazzam olur. 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl DönerGece Dönercisi Var bizim orada saat 8’de açılıyor saat 1 ÖÖ’dede kapanıyordu Çok lezzetli Çukurova daki Bu arada 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Çikolata tatlı türleri ansızın gecenin köründe aklıma düşüyor uykuda bende anlamadim nasıl beni uyandırmayi başarıyor 😀 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Genelde cuma cumartesi gecesi geç saatlere kadar oturuyorum meyve ve kuruyemiş yiyorum kendime ödül veriyorum arada böyle 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Hiçbişey. Dün bi çikolata yiyim dedim beynim ve bütün hücrelerim yapma dedi ben de yapmadım 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yememeye çalışırım, dayanamazsan yoğurt yer hemen uyurum. 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl sadece salatalık ve bira peynir yedim. normal hiç bişey yemem 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Birsey yemiyorum, çok acıkma hissi olduğunda tarcinli süt içerim 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Meyve ya da kuruyemiş yiyorum genelde ama evde aburcubur varsa affetmem 😃 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hiçbir şey yemiyorum. Ama çok yemek istiyorum. Tutuyorum kendimi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Japon makinesi 0 14 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Ne alaka 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok severim en lezzetli sevdiğim yemek türü Japon makineleri bitiyorum be baba dünya devi adamlar 🤔 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Afiyet olsun bir tanede bana hediye edersin çok olur ise😂😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol 😳 Tövbe de güç mü yeter ona çuval çuval para lazım 💰💸 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Yas kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 bitecek Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Aaaa yaa aynı yaştayız ama hayalin güzel gerçek olursa beni bul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah inşallah ☹️ Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Istek atsana Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Sanada maşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazamadm ayarına girip uygulama nın bakar mısın karşı taraftan mesaj kısmı kapalı mı açık mı 🤔 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum😯 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pizza ya da çorbaya gidiyorum petrole kokoreç de bı tercih arada 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Az önce üzüm yedim. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çikolata mutlaka yerim 0 0 Yorumla
talvii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yemek sonrasina cikolata bazen de aburcubur evde ne varsa karnim kaziniyo ya 0 0 Yorumla
Fenerbahçem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Biraz önce orta boy pizza yedim kola ile beraber toplam 209 tuttu ben 100 odedim 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 985 cevap paylaştı. Ne bulursam, ağzımda pankekle okudum soruyu. 0 2 Yorumla busegmss +1 yıl Var kardeşim neden şaşırıyorsun? Yorumla Pembişpofidik +1 yıl 😂😂❤ Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Valla ben bişey yemiyorum bacım aciksam bile🤷 0 3 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Bacım 😂😂 Yorumla Kaderinetutsak +1 yıl Dünya ahiret bacımsın😂😂 Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Peki öyle olsun bacım😂😂 Yorumla
Ladybird4 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fotoğraf atamıyor muyuz :)( 0 2 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Merak ettim ben atsana bana Yorumla Pembişpofidik +1 yıl At canıkomm Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Geceleri yemek. yeme. istegi hiç gelmiyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. genelde cips seviyorm 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gece 10 dan sonra bi şey yemem ben 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. hic bir sey sadece su iciyorum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Gece hiç bişey yemem. 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl en fazla peynir tırtıklıyorum gece yemek kötü 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Akşam 8'den sonra hiçbir şey yemiyorum. 0 0 Yorumla
güzelimbiliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl film izliyorum bişeyler yiyorum 0 0 Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değişiyor. Bazen meyve bazen çikolata 0 0 Yorumla
samurayfrog Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 81% +1 yıl hiçbir şey yemem gece gece ne yemeği 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Qerqit ama kimseye söyleme. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evde ne varsa yiyip şükrediyorum. 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Köfte yedim demin ekmeksiz. 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl şu an zeytın yağlı yaprak satması yedım 0 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yemiyorum. 9 10 gibi meyve yer sonra da yemem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Bişey yemiyorum 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Süt ve ekmek arası Nutella yaparım bazen 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hic bise 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç bir yemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ben genelde noodle yerim ya da canım ne çekerse
Bir şey yemiyorum. Uyuyor oluyorum , bazen tatlı çekiyor canım
inanilmaz rafine zevkim: aksamdan kalan tercihen sehriyesiz pirinc pilavinin icine mayonez salatalik koyup karistirip ustune soya sos dokup chopstickle yemek... evet... catalla degil chopstickle
çok uzun süredir akşam 8 den sonra bişeyler yemeyi kestim farklılıkları gözle görülür olunca devam ettirdim. Eskide cips, ice tea aman aman çok kötü... :D
Sütlü veya şerbetli tatlıları gece tüketmeyi severim.
Gündüz hiç aklıma bile gelmeyen şekerli tatlar gece olunca aklıma düşer hep
Gece pek yemek yemem çünkü yorgun hissettiriyor sabah uyanırken. Fakat tercihim badem ve bitter çikolata muazzam olur.
Döner
Gece Dönercisi Var bizim orada saat 8’de açılıyor saat 1 ÖÖ’dede kapanıyordu Çok lezzetli Çukurova daki Bu arada
Çikolata tatlı türleri ansızın gecenin köründe aklıma düşüyor uykuda bende anlamadim nasıl beni uyandırmayi başarıyor 😀
Genelde cuma cumartesi gecesi geç saatlere kadar oturuyorum meyve ve kuruyemiş yiyorum kendime ödül veriyorum arada böyle
Hiçbişey. Dün bi çikolata yiyim dedim beynim ve bütün hücrelerim yapma dedi ben de yapmadım 🤷🏻♀️
Yememeye çalışırım, dayanamazsan yoğurt yer hemen uyurum.
sadece salatalık ve bira peynir yedim. normal hiç bişey yemem
Birsey yemiyorum, çok acıkma hissi olduğunda tarcinli süt içerim
Meyve ya da kuruyemiş yiyorum genelde ama evde aburcubur varsa affetmem 😃
Hiçbir şey yemiyorum. Ama çok yemek istiyorum. Tutuyorum kendimi.
Japon makinesi
Ne alaka 😂😂
Çok severim en lezzetli sevdiğim yemek türü Japon makineleri bitiyorum be baba dünya devi adamlar 🤔
Afiyet olsun bir tanede bana hediye edersin çok olur ise😂😉
Sağol 😳 Tövbe de güç mü yeter ona çuval çuval para lazım 💰💸
Yas kaç senin
18 bitecek
Aaaa yaa aynı yaştayız ama hayalin güzel gerçek olursa beni bul
🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻
Maşallah inşallah ☹️
Istek atsana
Sanada maşallah
Yazamadm ayarına girip uygulama nın bakar mısın karşı taraftan mesaj kısmı kapalı mı açık mı 🤔
Peki
Bekliyorum😯
Pizza ya da çorbaya gidiyorum petrole kokoreç de bı tercih arada
Az önce üzüm yedim.
Çikolata mutlaka yerim
yemek sonrasina cikolata bazen de aburcubur evde ne varsa karnim kaziniyo ya
Biraz önce orta boy pizza yedim kola ile beraber toplam 209 tuttu ben 100 odedim
Ne bulursam, ağzımda pankekle okudum soruyu.
Var kardeşim neden şaşırıyorsun?
😂😂❤
Valla ben bişey yemiyorum bacım aciksam bile🤷
Bacım 😂😂
Dünya ahiret bacımsın😂😂
Peki öyle olsun bacım😂😂
Fotoğraf atamıyor muyuz :)(
Merak ettim ben atsana bana
At canıkomm
Geceleri yemek. yeme. istegi hiç gelmiyor
yemekten sonra çay sonra meyve
genelde cips seviyorm