Yeme & İçme Doritos flamin hot denediniz mi 🔥? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2. Den sonra boğazım yandı ağlamıştım. Baya önce denedim, kimyasal acısı var biber yok. Doritos flamin hot denediniz mi 🔥? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Denemedim afiyet olsun 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim denemediğim bir cips çeşidi olacak öyle mi imkansız bir şey 😀 1 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl asla sevmedim sadece aci bos bi acisi var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet biber tadi yok Yorumla
ᴀɴɴᴇᴍᴋıᴢʙᴜʟᴇᴠʟᴇɴᴅᴇᴅɪ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Çok acı bu ya dilim uyuşmuştu gözlerimden yaşlar gelmişti. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kardelim sağ olsun denediydim 0 2 Yorumla theastro +1 yıl Kardeşim* Yorumla Soran +1 yıl Bende kardeşimin merakı yüzünden alıp denedim. Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Denedim ağlattı. Favlarım arasında 1 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Acılı karides kadar acı değil lezzetli 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır denemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Denemedim afiyet olsun
benim denemediğim bir cips çeşidi olacak öyle mi imkansız bir şey 😀
asla sevmedim sadece aci bos bi acisi var
Evet biber tadi yok
Çok acı bu ya dilim uyuşmuştu gözlerimden yaşlar gelmişti.
Kardelim sağ olsun denediydim
Kardeşim*
Bende kardeşimin merakı yüzünden alıp denedim.
Denedim ağlattı. Favlarım arasında
Denedim sevdim de. 😂
Denedim çok acı cidden
Acılı karides kadar acı değil lezzetli
Favorim.
Özellikle çiğköfte arasında
Evet
Hayır
acı sevmem
Hayır denemedim.