Yeme & İçme Bugün kimler lahmacun yapacak? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugünki aktivitem 😂 kimlerin programında lahmacun yapmak var? Güncellemeler+1 yıl Yaptımm Bugün kimler lahmacun yapacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun yapmıyorum 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 817 cevap paylaştı. Ben dün yaptım içini hazırlayıp fırına götürdüm guzel olmustu antep usulü yaptim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yok hiç uğraşamam 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Cuma günü yaptık 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl WuuGüzel Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diyette olmasam 3 tane gömerim de… 😂 0 2 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yanaklar için diyete girmiş kız djdj Yorumla Nesliççe +1 yıl Aşko sabah ye akşama kadar erir😂 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sabah sabah bunu düşünmesi ddj 0 8 Yorumla Nesliççe +1 yıl Hahahahaha deliyim galibaSoruyu sorarken aynı şeyi düşündüm fndndndn Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Çok açsın sen bir şeyler ye en iyisi Yorumla Nesliççe +1 yıl Valla aç değilim canım çektiğinden yapmıyorum zaten Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl İsmarlardim ama pahalı sidi Yorumla Nesliççe +1 yıl Eyvallah ben kendi lahmacununu kendi yapan kendi yiyengillerdenim fndndmdm Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Bize yoh mi Yorumla Nesliççe +1 yıl Tüm siteye benden lahmacun Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Site mi kalsın ben gidiyorum Yorumla
mertbarlasqq Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evde mi 0 8 Yorumla Nesliççe +1 yıl Tabii ki Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Nasıl? Yorumla Nesliççe +1 yıl Ne nasıl Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Evde nasıl yapılır ki Yorumla Nesliççe +1 yıl Aa ben yaparım meslek sırrı Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Mesleğin ne? Ev pizzacısı mısın:) Yorumla Nesliççe +1 yıl Heheheheeh pizza değil lahmacun Yorumla mertbarlasqq +1 yıl Ev pizzacısı ev lahmucuncusu aynı işte:) o detaya takılma:) Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Bana da yap 0 0 Yorumla
KönigderEinsamkeit Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yok be 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Fühl dich nicht so einsam Yorumla
Ortademlik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yemeyi tercih ederim 0 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl Yaparken yiyesim kaçıyor zaten 🫣 Yorumla Ortademlik +1 yıl E yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun yapmıyorum
Ben dün yaptım içini hazırlayıp fırına götürdüm guzel olmustu antep usulü yaptim
Yok hiç uğraşamam
Cuma günü yaptık
Wuu
Güzel
Diyette olmasam 3 tane gömerim de… 😂
Yanaklar için diyete girmiş kız djdj
Aşko sabah ye akşama kadar erir😂
Sabah sabah bunu düşünmesi ddj
Hahahahaha deliyim galiba
Soruyu sorarken aynı şeyi düşündüm fndndndn
Çok açsın sen bir şeyler ye en iyisi
Valla aç değilim canım çektiğinden yapmıyorum zaten
İsmarlardim ama pahalı sidi
Eyvallah ben kendi lahmacununu kendi yapan kendi yiyengillerdenim fndndmdm
Bize yoh mi
Tüm siteye benden lahmacun
Site mi kalsın ben gidiyorum
Evde mi
Tabii ki
Nasıl?
Ne nasıl
Evde nasıl yapılır ki
Aa ben yaparım meslek sırrı
Mesleğin ne? Ev pizzacısı mısın:)
Heheheheeh pizza değil lahmacun
Ev pizzacısı ev lahmucuncusu aynı işte:) o detaya takılma:)
Ben yiyebilirim 😅
Bana da yap
Yok be
Fühl dich nicht so einsam
Yemeyi tercih ederim
Yaparken yiyesim kaçıyor zaten 🫣
E yani