Rica ederim. Peki bir soru soracağım, bir ara Gaziantep ağzını iyi yansıtıyor vs dediler öyle gördüm yani sosyal medyada, sizce ne kadar doğru? :) Merak ettim. Hiç gitmedim de Gaziantep'e
Vallahi izlemiyorum Antep olani hiç izlemiyorum Antep ile alakası yok bir kez baktım Antep şivesinin şaftı kaymış 😂 Antepli yobaz öküz gibi lanse ediyorlar beğeniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır izlemem
Hayır izlemeyeceğim zaten çok saçma bulduğum bir dizi şu tipi de iyice abarttılar ya ona sinir oluyorum. ama izlemek isteyen izleyebilir tabi ki de
Ne abartmasi adam çok tatlı 😄
adam Ünlü olmasa kimse yüzüne bakmaz abla :D
Niye bakmasın herkesi seven biri çıkar ayrıca çoğu kişi ünlü olmasa bakmazlar zaten 😄
Beni de böyle savunan biri çıkar mı acaba :D :D
Çıkar niye çıkmasın kuzucum ☺️
Sırf içinde Antep var diye bazı sahnelerini izledim o kızın babası tam yerli antepli gibi zayıflığı bıyığı falan çok iyi 😂😂
Bilesinnnnnn😄 kazım ağa
😂😂😂 Şiveden çok tipini benzetmişler ama bence 😂😂😂😂
İkisi de iyi benzemiş secaat trip tip sjsjsj
Sen daha iyi biliin daha kıdemli anteplisin 😂😂😂
Sen değilmisin😄
Ben beyaz antepliyim 😂😂😂😂
Ahahah niye diğerleri kara mı 😂
😂😂😂😂 Geneli kara bence 😂
Değil 😂
😂😂 Şaka yapıyorum ya aramızda bir 9 yıl fark var ya o yüzden kıdemli demiştim 😂😂
Olabilir 😂
😅😅
İzliyorum ya, bi arkadaşım izle falan demişti daha ilk başladığı zamanlarda asla izlemem diyordum :D şimdi kaçırmam.
Çok güzel 🥰
Yani sarıyor, sıkıcı gelmiyor :)
Evet 😄
Geçen Yasak Elma'nın finalini izledim o kadar. Başka da TV dizisi izlemiyorum. Bu aralar eski dizilere sardım Avrupa Yakası gibi 😂
Ya onuda izliyorum bitti 😔yasak elma
Son 2 sezon başladım ben
Bende başlarda bakmadım
İzliycemm.1 hafta zor bekliyorum şimdi nasıl 3 ay bekliycez onu düşünüyorum 😂
Bende 🤕
Son sahneyi öyle bi yapmışlar ki Türkiye ağladı😫
Pek beğenmedim o yüzden izlemiyorum ya iyi seyirler dilerim size
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim. Peki bir soru soracağım, bir ara Gaziantep ağzını iyi yansıtıyor vs dediler öyle gördüm yani sosyal medyada, sizce ne kadar doğru? :) Merak ettim. Hiç gitmedim de Gaziantep'e
Yani pek yapamasalar da konuşuyorlar rol icabı idare eder 😄
😄 Teyit için teşekkür ederim 😂 bende öyle düşünmüştüm açıkçası pek başarılı değiller gibi o konuda 😄
Ama yine iyiler digerlerine göre
Diğerleri derken, Gaziantep ağzı yapan diğer diziler de mi var? Ben sadece bunu gördüm de
Evet vardı da hatırlayamadım
Kara gül vardı bide
Aa evet geçtiğimiz yıllarda da yine TRT'de bir dizi vardı ben melek mi ne o da Gaziantepdeydi sanırım
Evet birde ikinci bahar mı ne o dizi vardı şener şen Türkan Şoray ikilisi
Çok varda hatırla
Hatırlamıyorum zerda vardı
Ne kadar çok dizi çekilmiş o bölgede ya evet hatırlıyorum Zerdayı güzeldi
Evet
Güzelmiş
yıllardır tv izlemem doğru düzgün sanrım başlama günü geldi :)
Başla 🙂
derhal :D çekirdeğimide alayım çayımla :)
Güzel olur 😊
Bu hafta Gaziantepteler
Ben de geleceğim canım tatlı çekiyor zaten ama benim belli değil
İyi olur 😄
beni biliyon delinin önde gideyim bi aklıma eser yola çıkarım :) delilik paraylamı
Ya 😄😄
Bıraktım izlemeyi. Sadece fragmanlara bakıyorum o bile geriyor. Çok güzel bir aşk hikayesi olabilirdi. Beceremediler.
Bir bölümünü dahi izlemedim işin en acısı bunların ikisi öğretmen dizisindeydi.. ama gel gör muazzam dizi tutulmadı bu dizi tutuldu şaka gibi
Şu çocuğu hiç sevmiyorum bir bölüm izlemedim... ben camdaki kıza başlayacağım
Gülme garantili bir dizi olduğu için bakıyorum arada
Dizilerin hiç biri umurumda değil. Behzat Ç ile noktaladım dizi izlemeyi.
1 bölümünü bile izlemedim. Onun yerine Murat Soner'i izliyorum.😂
Ismini duymuştum ama hiç izlemedim Bu akşam da izlemem
çok ilginç bir dizi, senaryo çok saçma tipik yerli dizi ama izlenmesinin en büyük nedeni iki barol arasındaki sevgi çatışması
başrol yani :D
Hayır izlemeyeceğim diziyi bırakalı uzun zaman oldu. Kızılcık Şerbetini izleyeceğim, kızılcık şerbeti muhteşem bir dizi
Ertesi gün reklamsız veya geçilebilen reklam ile izlemek varken bugün izlemem 😅
😂
İğrenç bir dizi kadınlarımız bu kadar ucuz ve değersiz değil
Hiç dizi izlemeyen ben
Kız Gaziantepteler 😄
Vallahi izlemiyorum Antep olani hiç izlemiyorum Antep ile alakası yok bir kez baktım Antep şivesinin şaftı kaymış 😂 Antepli yobaz öküz gibi lanse ediyorlar beğeniyorum
😃😃
Öyle deme memleket sonuçta 🙄
Ayyy beğenmiyorum yazacaktım uyu beğenim. yazmisim 😬😬
Kız sorun memlekette değil canım.. memleketi kötü gösteren medya 😬
🙄🙄😪inanma onlara
Biz biliyoruz da... ya baska. memleketin adamı ne der.. işte sorun io
Onlar kendilerine baksınlar canım
Orası öyle bak vallahi 😀
Sen böyle dersen memleketin hakkında baskalari ne der 🥲
Kız ben biliyorum de işte başkaları bilmiyor ekranda görünen gibi sanıyorlar zaten onu eleştiriyorum ya