Diğer Şu an halay çekmek istiyorum kim katılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an halay çekmek istiyorum bana kim katılır? Hadi ama Güncellemeler+1 yıl Ciğeriniz yanmasın sallasanıza şu omuzları ne öyle buruşuk muşamba gibi sallanıyosunuz hadii Şu an halay çekmek istiyorum kim katılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/pW8xGtlG6DEHalay kırmızı çizgimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Halay çekerken yanyana, kollarım sürekli memelerine değer , tik oyna uşağım tik oyna.Kız erkek karışık halayın değişmezi, erkeğin kollar sürekli kızın memelere sürter😉 0 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yürüyelim alayınaÇekelim halayınaSonrasında balayına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amann yatmışım yatağıma kim kalkıp halay çekecek şimdi bu saatte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi kaaalkkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kız çok üşeniyorum Yorumla
flortlukadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tam saati bu arada bu kadar sıkkınlığa iyi gelir. :D 0 0 Yorumla
Alyamiray Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Halay başı benim ona göre 😎 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Naaahhh Yorumla Alyamiray +1 yıl Mendil bende sen ikinci sıraya geç 😅 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Öğretirsen olur klglh 0 7 Yorumla Soran +1 yıl kalk dedim salla omuzu Yorumla Alphonse55 +1 yıl sallıyorum jfghkf Yorumla Soran +1 yıl ciğerin yanmasın düzgün salla Yorumla Alphonse55 +1 yıl Yavaş mı sallim Yorumla Soran +1 yıl Denizli horozu gibi sallanma düzgün salla Yorumla Alphonse55 +1 yıl Uşağum ben karadenizliyim hızlı sallayrum zaten Yorumla __Aquila__ +1 yıl 😂😂 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Türk oyunlarını bilmiyorum, ama duydum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşin yok sorumda o zaman gider misin halay bilmeyeni istemem Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Pekala Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Aradığım kafa 😂😂😂😂 misket de olur mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır halay çabuk Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Uzat parmağını kanka müzik aç 😂😂😂 Yorumla
romkola Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Mahmut Tuncer misali gir koluma delalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya hadi salla omuzu Yorumla romkola +1 yıl Hele hele daha hızlı çek şu halayı bak uyudu davulcu oturmaya mı geldik Yorumla Soran +1 yıl Salla omuzu ciğerin yanmasın hadii Yorumla romkola +1 yıl 🎤🎤🎤mendil Bende şşş başlıyoruz.. Yorumla
cigarettesaftrlife Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aklımda tek bir soru ; Neden halay :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum mendil geldi elime Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kirpiklerim ağrıyo 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekle dedemi uyandırıyorum halaya bayılır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Halayda gider mider uğraşamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman sende 🙄 Bir yandan helva kavurur bir yandan halaya devam edersin nolcak Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İstemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üf gelmezsen gelme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl cin düğünün de misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl uf sus be tirrek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayıp oluyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Halay kırmızı çizgimdir
Halay çekerken yanyana, kollarım sürekli memelerine değer , tik oyna uşağım tik oyna.
Kız erkek karışık halayın değişmezi, erkeğin kollar sürekli kızın memelere sürter😉
Yürüyelim alayına
Çekelim halayına
Sonrasında balayına
Amann yatmışım yatağıma kim kalkıp halay çekecek şimdi bu saatte
Hadi kaaalkkkk
Yok kız çok üşeniyorum
Tam saati bu arada bu kadar sıkkınlığa iyi gelir. :D
Halay başı benim ona göre 😎
Naaahhh
Mendil bende sen ikinci sıraya geç 😅
Öğretirsen olur klglh
kalk dedim salla omuzu