Astroloji & Burçlar Fala bakıyorum kim ister? Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beleşe fal geldi hanııım tek bir söz yaz ve falını dinle Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tek sözden ibaret yorum yapın pleace Fala bakıyorum kim ister? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bana da bakar mısın fal? ama önce kahve içmem lazım içinde sana atarım yorumlarsın nescafe olur mu bu arada :D ya da tarot 0 4 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Ay ben tarot bakan arpyorum kendim ahahSen bana bi kelime yaz sadece bakayım sen de bana tarot bakarsın sjsh u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Tamam ölüm olsun sksksk Sinirli_ Yengeç +1 yıl Aslında çok eglenceli ve pozitif birisin. Kimseye zararın dikunsun istemezsin ama iç dünyanda çok kırılmış küsmüş biri var. Onu onarmakta senin elinde. Güzel günler seni bekliyor sakın umudunu kaybetme. u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Teşekkürler çok doğru
Konsantremix Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% Aslan +1 yıl Hiç tanimadigim birinden duyacağım sözleri merak ediyorum ve beni mutlu eder, Rica etsem bana da birşeyler soyler misiniz? Sewgiler.🌼🌸 0 2 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Hayat dolu bir kızsın. Ne olursa olsun bunu kaybetme. Hayallerine kavuşmak için yeteri kadar çabalarsan hepsi gerçekleşecek. Yorumla Konsantremix Aslan +1 yıl Cidden çok hayat dolu bir karakterim bu detayı yazmanız çok muazzam olmuş, teşekkürler ☺️🥰 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Oğlak +1 yıl Bak ama çıkmaz ise kovalarim seni. 1 3 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Sen hayatı ciddiye alan birisin. Yüzeysellik asla sana göre degil. Bir tarafın insanlara güvenmezken diger tarafın içinde hep bir umut taşıyor. Yorumla emre00488 Oğlak +1 yıl Bilmediğim bişey söyle 😂 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Önümüzdeki 2 ay içinde aşk hayatında bi degişiklik olabilir Yorumla
sebepsizyasamak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 56% Başak +1 yıl ayyy tarot mu açıyorsun yoksaa 0 2 Yorumla sebepsizyasamak Başak +1 yıl ayyy bana yazacak mı o kişi Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Ayyy evet Yorumla
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% İkizler +1 yıl Hani bana hani bana😇 0 1 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Herkese güvenme. Kendi içine dön son zamanlarda yaşadıkların hayatı daha iyi anlamana neden olabilir. Çözüm senin ellerinde. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geri dönecek mi 1 12 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Hem de it gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun zaman oldu Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Evlen mis o bir kızı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sertmmm büyücü musunz Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Sayilir neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sertmmm evlenmediginden ve hayatında biri olmadığından eminim Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Sanırım galiba ewt gibi Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Kızım sallıyor bu adam sen bana bak medyum abla benim burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun zaman oldu döner mi Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Dönemez imkansız fal benden sorulur Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl @Sertmmm az önce çocugu var dedin hacı amca Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Dedim orada yazıyor dediklerim zaten Yorumla
Eskilerdenbirkskızı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Değişim. 0 4 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Degişim istiyorsan önce sen degişmelisin. Degişim içinde başlar. Kafanı kurcalayan bir konu var merak etme hayrına sonuçlanacak. Yorumla Eskilerdenbirkskızı Terazi +1 yıl Teşekkür ederim.😀 tarottan anlamam ama kahve falında biraz anlıyorum yardımcı olabilirim. Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Kız ben turkish kahve anlamıyor nasıl demlenir bilmoyor jacobs kahve ile olur mu 🤣 Yorumla Eskilerdenbirkskızı Terazi +1 yıl Puahahaha bilmiyorum onda net bir görüntü oluşuyorsa olur elbette neden olmasın 😀 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% Balık +1 yıl Eskisi gibi değiliz 0 2 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Çünki çok fazla kendinden veriyorsun. Önce Can sonra Canan güzelim. Yorumla İyiinsanlarhalavar Balık +1 yıl Evet hep ben Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% Yengeç +1 yıl Ben isterim 0 4 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl 1 kelime seç Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Yer yüzünde ki yalanlar gökteki bulutlardan cok Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Arki sen okudugunu anlayamıyosun yormaaa Yorumla Sertmmm Yengeç +1 yıl Okey teşekkürler Yorumla
xhardBoy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Oğlak +1 yıl Ban banaa lutfenn 0 1 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Lalaylom yaşamayı bıraksan daha iyi olacak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana da bakar mısın fal? ama önce kahve içmem lazım içinde sana atarım yorumlarsın nescafe olur mu bu arada :D ya da tarot
Ay ben tarot bakan arpyorum kendim ahah
Sen bana bi kelime yaz sadece bakayım sen de bana tarot bakarsın sjsh
Tamam ölüm olsun sksksk
Aslında çok eglenceli ve pozitif birisin. Kimseye zararın dikunsun istemezsin ama iç dünyanda çok kırılmış küsmüş biri var. Onu onarmakta senin elinde. Güzel günler seni bekliyor sakın umudunu kaybetme.
Teşekkürler çok doğru
Hiç tanimadigim birinden duyacağım sözleri merak ediyorum ve beni mutlu eder, Rica etsem bana da birşeyler soyler misiniz? Sewgiler.🌼🌸
Hayat dolu bir kızsın. Ne olursa olsun bunu kaybetme. Hayallerine kavuşmak için yeteri kadar çabalarsan hepsi gerçekleşecek.
Cidden çok hayat dolu bir karakterim bu detayı yazmanız çok muazzam olmuş, teşekkürler ☺️🥰
Bak ama çıkmaz ise kovalarim seni.
Sen hayatı ciddiye alan birisin. Yüzeysellik asla sana göre degil. Bir tarafın insanlara güvenmezken diger tarafın içinde hep bir umut taşıyor.
Bilmediğim bişey söyle 😂
Önümüzdeki 2 ay içinde aşk hayatında bi degişiklik olabilir
ayyy tarot mu açıyorsun yoksaa
ayyy bana yazacak mı o kişi
Ayyy evet
Hani bana hani bana😇
Herkese güvenme. Kendi içine dön son zamanlarda yaşadıkların hayatı daha iyi anlamana neden olabilir. Çözüm senin ellerinde.
Fala inanmıyorum hadi inandır beni.
Geri dönecek mi
Hem de it gibi
Uzun zaman oldu
Evlen mis o bir kızı var
@Sertmmm büyücü musunz
Sayilir neden ki
@Sertmmm evlenmediginden ve hayatında biri olmadığından eminim
Sanırım galiba ewt gibi
Kızım sallıyor bu adam sen bana bak medyum abla benim burada
Uzun zaman oldu döner mi
Dönemez imkansız fal benden sorulur
@Sertmmm az önce çocugu var dedin hacı amca
Dedim orada yazıyor dediklerim zaten
Değişim.
Degişim istiyorsan önce sen degişmelisin. Degişim içinde başlar. Kafanı kurcalayan bir konu var merak etme hayrına sonuçlanacak.
Teşekkür ederim.😀 tarottan anlamam ama kahve falında biraz anlıyorum yardımcı olabilirim.
Kız ben turkish kahve anlamıyor nasıl demlenir bilmoyor jacobs kahve ile olur mu 🤣
Puahahaha bilmiyorum onda net bir görüntü oluşuyorsa olur elbette neden olmasın 😀
Eskisi gibi değiliz
Çünki çok fazla kendinden veriyorsun. Önce Can sonra Canan güzelim.
Evet hep ben
Ben isterim
1 kelime seç
Yer yüzünde ki yalanlar gökteki bulutlardan cok
Arki sen okudugunu anlayamıyosun yormaaa
Okey teşekkürler
Nası bakıyosun :d
Terazi
Banada bakar mısın 🙂
Ban banaa lutfenn
Lalaylom yaşamayı bıraksan daha iyi olacak.
Mert beni unutmuşmu?
bana da baksanaa :))