Selamlar... Yani, yeni kalkmadım. Odamı temizledim falan. Normalde aç karınla yapmam ama o an hıncımı almam gerekiyordu galiba jdjdk

Selamlar... Yani, yeni kalkmadım. Odamı temizledim falan. Normalde aç karınla yapmam ama o an hıncımı almam gerekiyordu galiba jdjdk
Evet yapılır tabi ki de yani ne zaman istersen yapabilirsin aslında Kahvaltı, günün ilk öğünüdür ve genellikle uyandıktan sonra birkaç saat içinde yapılır. Kahvaltının en yaygın zamanı, sabah 7 ile 9 arasındadır. Ancak, bazı insanlar daha erken veya daha geç kahvaltı yapmayı tercih edebilir. Örneğin, çalışanlar genellikle sabah 6 veya 7 gibi daha erken kahvaltı yaparlar. Öğrenci ve ev hanımları ise genellikle sabah 9 veya 10 gibi daha geç kahvaltı yaparlar. Kahvaltının ne zaman yapılacağı, kişinin yaşam tarzına ve tercihlerine bağlıdır. Ancak, kahvaltının sabah yapılması, günün geri kalanında enerjik ve odaklanmış kalmaya yardımcı olabilir.
Yapılır. Çok da güzel olur. Hava sıcak, hafif şeyler yemek iyidir. Demli bir çay, biraz zeytin ve beyaz peynir, kızarmış ekmek ve üstüne biraz tereyağı. Mis gibi yenir.
Cevap
11Cevap
Saat 14.30 olduğu için ağır bir şeyler yeme miden boş olduğu için ağır gelebilir Kahvaltılık bir şeyler yiyebilirsin uzun süredir aç kaldığın için yediğin zaman kan şekerin bir anda yükselecektir Onun için yavaş yavaş yemem de fayda var muhakkak şekerli bir şey tüketmen gerekiyor Afiyet olsun
Teşekkür ederim.
Çen benim ruh ikizimsin bu saate yapmak daha güzel oluyor
Yani bazen insanın canı istemez öğle saatinden sonra yemek isteyebilirsin mesela ben de evde yalnız kaldığım zaman sabah erkenden kahvaltı yapamam
Akşam 10-11 arası kahvaltı yapılır diye biliyorum ben
Ha ha ha komihh
3 gibi yaptığım da olduydu jdkdkd olur niye olmasın
Sen kahvaltı yapmıyorsun ki kedi, üle değil miydi
Yap yap, o kurslarda bayılma etme.
Bu saatte kahvaltı olur desem de zaten olmaz ki. ABD de yaşasan bak olurdu o zaman .
ben bu saate kalsam kahvaltı yerıne oncelıkle atıstırırım bır kaç saat sonra guzel bır sekılde öğün olarak yemek yerim
Kahvalti bu saatlerde yapilir zaten
Öğlen yemeği kanka artık o 😅
Galiba öyle ya jdjd
😅😅
Kahvaltı her saatte yapılır
Bende hala açım halim yök hazırlamaya hizmetcim olsaydı keske
Aşko yapılır
Yapılır tabi abla
İyi yapmışsın Afiyet olsun
Yapılır 😃
Daha erken bekle biraz
Her saatte yaparım