Yeme & İçme Bu saatte kahvaltı olur mu? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor allahim o kadar üşeniyorum ki aksam yemegiyle birlestirmeye karar verdim Güncellemeler+1 yıl döner sipariş ettim ac kalmadim merak etmeyin uzulmeyin kendinizi paralamayin benim icin... Bu saatte kahvaltı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet olur.. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kahvaltılık olur neden olmasın, zaten sıcak hafif şeyler güzeldir 0 1 Yorumla Gamiyarass +1 yıl Valla sana üzülmekten eridim bittim 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. biraz daha bekle akşam yemeğini ye :) 0 3 Yorumla sedomania2 +1 yıl afiyet olsun :) Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl tisikkiridirimm Yorumla sedomania2 +1 yıl ricidirimmm :) Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Biz birazdan yatıcaz sen bilirsin 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Olur niye olmasın bende az önce yaptım 😀 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akşam yemeği olur o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet olur..
Kahvaltılık olur neden olmasın, zaten sıcak hafif şeyler güzeldir
Valla sana üzülmekten eridim bittim 🤣🤣🤣🤣🤣
biraz daha bekle akşam yemeğini ye :)
afiyet olsun :)
tisikkiridirimm
ricidirimmm :)
Benim her gün yaptığım şey 😂
Biz birazdan yatıcaz sen bilirsin