Yeme & İçme 2 ay En çok hangi kahve çeşidini seviyorsunuz? Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Selamlar... Mocha canım çekti jdjd En çok hangi kahve çeşidini seviyorsunuz? Cevapla 107 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Degisik_-_Fenomen Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğuk kahve yazın çok içtim şimdi klasiğe döndüm. Çayla devam 0 0 Yorumla
ChungChaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Buzlu kahve, flat white çok severim 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,8b cevap paylaştı. Ben tüm kahveleri seviyorum aslında knk ama şunları çok severimEspressoAmericanoCappuccinoLatteMochaMacchiatoRistrettoCortadoTurkish Coffee (Türk Kahvesi)Flat WhiteAffogatoVienna Coffee (Viyana Kahvesi)Irish Coffee (İrlanda Kahvesi)Ethiopian Coffee (Etiyopya Kahvesi)Cuban Coffee (Küba Kahvesi)CortaditoCafé au LaitRed EyeKopi TubrukGreek Coffee (Yunan Kahvesi)Vietnamese Coffee (Vietnam Kahvesi)Bulletproof CoffeeCaramel MacchiatoCinnamon Dolce LatteWhite Chocolate MochaPumpkin Spice LatteHazelnut LattePeppermint MochaDirty Chai LatteThai Iced Coffee (Tayland Buzlu Kahve) 1 0 Yorumla
Enser_ Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 74% 2 ay Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. Sade filtre kahve ama kendim yapıyorum nadir dışarda icerim. 1 0 Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 85% 2 ay Ice Latte iyidir yoksa Soğuk nescafe express orijinal diyebilirim.. 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 2 ay Anlaşılan kahveyi çok seviyorsunuz. Kahve çok faydalı bir içecek ama herşeyin fazlası zarardır. Ortası karardır. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 89% 2 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. İkisi bir arada veya sade türk kahvesi şekersiz. Aslında gerçekten bunu seviyor muyum yoksa çok içtiğim için öyle mi sanmışım çözemedim 0 0 Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Genellikle sütlü kahve çeşitlerini severim nescafe tarzı acı kahve içmem 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Yoda Yaş: 80 , eic 99% 2 ay Kahve olsun da yeterli ama mocka seviyorum çikolatalı olanından 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ice mocha, karamel maciato, Türk kahvesi (farklı aromalarla), ikisi bir arada nescafe. 0 0 Yorumla
oxrody Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 91% 2 ay Afiyet olsun harika.Ben kahve olarak white chocolate mocha severim 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Kahve sevmiyorum ama içeceksem de latte. En yumuşak içim o çünki 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 2 ay Yeme & İçme konusunda 621 cevap paylaştı. Türk kahvesi ve süt içeren tüm kahveleri severim 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Vallaha kahve icmedigim icin cesitlerini fazla bilmiyorum 😄 0 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% 2 ay aman aman sevmem midemi yakıyor ama sütlü turk kahvesi seviyorum 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 96% 2 ay Hepsi türk ama hepsi yabancı dil konuşuyor havalara bakBana ordan bi çay 😂😂 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 522 cevap paylaştı. İçinde süt olan her kahve 2 0 Yorumla
theastro Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mocha 😋 ve sütlü olan her şey diyebilirim jdjdk 2 0 Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 11,8b cevap paylaştı. Türk kahvesi severim gadası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Soğuk kahve yazın çok içtim şimdi klasiğe döndüm. Çayla devam
Buzlu kahve, flat white çok severim
Ben tüm kahveleri seviyorum aslında knk ama şunları çok severim
Espresso
Americano
Cappuccino
Latte
Mocha
Macchiato
Ristretto
Cortado
Turkish Coffee (Türk Kahvesi)
Flat White
Affogato
Vienna Coffee (Viyana Kahvesi)
Irish Coffee (İrlanda Kahvesi)
Ethiopian Coffee (Etiyopya Kahvesi)
Cuban Coffee (Küba Kahvesi)
Cortadito
Café au Lait
Red Eye
Kopi Tubruk
Greek Coffee (Yunan Kahvesi)
Vietnamese Coffee (Vietnam Kahvesi)
Bulletproof Coffee
Caramel Macchiato
Cinnamon Dolce Latte
White Chocolate Mocha
Pumpkin Spice Latte
Hazelnut Latte
Peppermint Mocha
Dirty Chai Latte
Thai Iced Coffee (Tayland Buzlu Kahve)
Sade filtre kahve ama kendim yapıyorum nadir dışarda icerim.
Ice Latte iyidir yoksa Soğuk nescafe express orijinal diyebilirim..
Anlaşılan kahveyi çok seviyorsunuz. Kahve çok faydalı bir içecek ama herşeyin fazlası zarardır. Ortası karardır.
İkisi bir arada veya sade türk kahvesi şekersiz. Aslında gerçekten bunu seviyor muyum yoksa çok içtiğim için öyle mi sanmışım çözemedim
Genellikle sütlü kahve çeşitlerini severim nescafe tarzı acı kahve içmem
Kahve olsun da yeterli ama mocka seviyorum çikolatalı olanından
Ice mocha, karamel maciato, Türk kahvesi (farklı aromalarla), ikisi bir arada nescafe.
Afiyet olsun harika.
Ben kahve olarak white chocolate mocha severim
Kahve sevmiyorum ama içeceksem de latte. En yumuşak içim o çünki
Türk kahvesi ve süt içeren tüm kahveleri severim
Vallaha kahve icmedigim icin cesitlerini fazla bilmiyorum 😄
aman aman sevmem midemi yakıyor ama sütlü turk kahvesi seviyorum
Hepsi türk ama hepsi yabancı dil konuşuyor havalara bak
Bana ordan bi çay
😂😂
İçinde süt olan her kahve
Mocha 😋 ve sütlü olan her şey diyebilirim jdjdk
Türk kahvesi severim gadası