Yeme & İçme En çok hangi kahve çeşidini seviyosunuz☕? siyannaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Hepinize merhaba ☕En çok hangi kahve çeşidini seviyosunuz💛💅 En çok hangi kahve çeşidini seviyosunuz☕? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Filtre kahve daha çok hoşuma gidiyor gadası 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun balımsu Yorumla nordun_gadasi 6 ay Teşekkürler Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. hepsini içerim 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Barış
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Filtre kahve ve latte severim onun dışında kahvenin de hissedildiği diğer tatları severim. Bu aralar pumpkin spice latte favorim 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 6 ay Türk kahvesi, filtre kahve ve ya amerikano. Bazı yabacı sert kahveler oluyor isimleri aklıma gelmedi, onları da severim. 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Farketmiyor ama genelde granür veya türk kahvesi 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla Carvel 6 ay Teşekkürler Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
s İçimeişlerbakanı Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Kaaavenin her türlüsünü severim ama bu aralar toffe nut içiyorum. 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla s İçimeişlerbakanı 6 ay Tenkkkk yuuuu Yorumla siyannaaa 6 ay You are welcome tatlım🙏🥰 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 6 ay Latte ama fıstıklı yazın soğuk hali kışın sıcak hali 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Bu aralar Almanya'dan hediye gelen bitter MONARCH favorim ya 0 2 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla Kupid 6 ay Aminnnn Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Bn genel de yumurtali kahve seviyorum. Trde pek yok 0 4 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Thx arada bir ince belli dolgun hatlar da tercihim Yorumla siyannaaa 6 ay Sjsjsjsjsj 😅 yürü Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yuruyemem. Kosarim. Sporcuyum. Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Türk kahvesi seviyorum 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Teşekkürler Yorumla siyannaaa 6 ay Ricalar Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 6 ay Portakallı ve naneli Türk kahvesi 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla purplewater75 6 ay Teşekkür ederim. Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 6 ay Fizik cok iyi be, V60 0 5 Yorumla siyannaaa 6 ay Sağol 😂 Yorumla StayClimax 6 ay inşlaah shop yoktur ya :D Yorumla siyannaaa 6 ay Yok kanka böyleyim ben Yorumla StayClimax 6 ay helal kanka bravo, siyah kapatmıs ama gri beyaz ortaya cıkartır fiziğini Yorumla siyannaaa 6 ay Teşekkür ederim Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Türk kahvesi ve latte. 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla s Liwes 6 ay Teşekkür ederim Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Latte, sütlü filtre kahve, 0 2 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun balımsu 🥹💖 Yorumla ft06yl 6 ay Teşekkür ederim ❤️ gözlerin doldu Yorumla
meehmett00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Türk kahvesi yanında sadrazam lokumu 0 4 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla meehmett00 6 ay Teşekkürler Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla meehmett00 6 ay Öyle olsun 🌹 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Bütün kahveler benim bebeklerim 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Sjsjsjsjsj 😅 ne güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Şekersiz oluşunu 1 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Beraber içeli mi @siyannaaa Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 6 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Türkü kahvesi 1 0 Yorumla
Ahmetkutucu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 6 ay Senin elinin deydigi 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Yalnız ben trans kadınım ona göre Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Nescafe Gold 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun
mildlyoffline Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Türk kvsi 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla mildlyoffline 6 ay Teşekkürler Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
strongmen16 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 46% 6 ay Türk kahvesi 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla strongmen16 6 ay Teşekkür ederim, ikram bekleriz :) Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Şekersiz kahve 0 15 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Boğazımda kaldı sağ ol öyle afiyet olsun denilir mi Yorumla siyannaaa 6 ay Ne diyim o zaman Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Boş ver sen bana kalcami nasıl buyuturum onu söyle Yorumla siyannaaa 6 ay Neyi anlamadım Yorumla siyannaaa 6 ay Bilmiyorum bne Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Bilmeden mi yaptın helal olsun skzkkz Yorumla siyannaaa 6 ay Ben bişey yapmadım hep böyleydi Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Nasıl bir genetik bu arkadaş bizimki niye büyümüyor Yorumla siyannaaa 6 ay Bilmem ki 😅 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Yaşın yalan değil mi 18 degilsindir sen dkdkd Yorumla siyannaaa 6 ay 18 yaşındayım Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay He anladım Yorumla siyannaaa 6 ay Neyse iyi geceler Yorumla GeceyeYazılmışLanet 6 ay Iyi geceler tatlı rüyalar Yorumla
Serce1 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 83% 6 ay Türk kahvesi net. 0 11 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun aşkımsu Yorumla Serce1 6 ay Teşekkür ederim canım 🙆🏻♀️ Yorumla siyannaaa 6 ay 🙏🙏💛 Yorumla Serce1 6 ay Olsa da içsek şimdi ❤️ Yorumla siyannaaa 6 ay Sjsjsjsjsj 😅 yap içelim Yorumla siyannaaa 6 ay Ben şekerli seviyorum Yorumla Serce1 6 ay Senin elinden içmek istiyorum ben sade severim Yorumla siyannaaa 6 ay Ayy yok ablam sade zıkkımın dibi gibi ben içmem Yorumla Serce1 6 ay Bana sade yap yanında tatlı olarak sen olacaksın sorun olmaz sanırım ❤️🙆🏻♀️ Yorumla siyannaaa 6 ay Sjsjsjsjsj 😅 yaaa teşekkürler Yorumla Serce1 6 ay Rica ederim tatlım 🙆🏻♀️ Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Orta 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Nasıl içersiniz demedim ki😂Hangi çeşidi veya türü seviyosunuz dedim Yorumla Asilade 6 ay Olsun ben hep. orta içerim ldld Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun 😅 Yorumla
DarkNoir1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay Sade Türk kahvesi hoşuma gider senin peki 0 4 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsunBen soğuk kahve seviyorum Yorumla DarkNoir1 6 ay Hmm sana da afiyet olsun. Peki kahve eşliğinde neyi konuşmayı seversin genelde Yorumla siyannaaa 6 ay İyi akşamlar sana 🙏 Yorumla DarkNoir1 6 ay İyi akşamlar Yorumla
RolandDeschainn Takip Et Xper 4 Yaş: 32 6 ay Değişiyor ama genelde v60 0 14 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla RolandDeschainn 6 ay Siz peki? Teşekkür ederim Yorumla siyannaaa 6 ay Soğuk kahve favorimm Yorumla RolandDeschainn 6 ay Cold brew gibi mi Yorumla siyannaaa 6 ay Kendim yapıyorum evde Yorumla RolandDeschainn 6 ay Nasıl yapıyorsunuz? Değirmeniniz var mı Yorumla siyannaaa 6 ay Mal mısın sen Yorumla RolandDeschainn 6 ay Kahve değirmeni diye bir şey var, sanırım sizin haberiniz yok. Sandım ki evde soğuk demleme yöntemlerinden birini yapıyorsunuz Yorumla siyannaaa 6 ay Sjsjsjsjsj 😅 ben yanlış anladımYok soğuk kahve demlenmez kiSüt, buz, dondurma ve çözünebilir kahve ile yapıyorum Yorumla RolandDeschainn 6 ay Demleniyor, yöntemleri var ve cold brew zaten bir demleme metodu. Çekirdek şeklinde kahveleri değirmende öğütüp soğuk demleme metodları ile yapılıyor. Ama ben malım tabi kusura bakmayın Yorumla siyannaaa 6 ay Yok mal değilsin, ben öyle normal soğuk kahve yapıyorum işte Yorumla RolandDeschainn 6 ay Peki. Yorumla siyannaaa 6 ay İyi akşamlar Yorumla RolandDeschainn 6 ay Size de efendim Yorumla
BelirsizÜyeezz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Filtre 0 5 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla BelirsizÜyeezz 6 ay İçmiyorum ama sağol Yorumla siyannaaa 6 ay Ne alaka Yorumla BelirsizÜyeezz 6 ay Ne ne alaka Yorumla siyannaaa 6 ay İyi akşamlar Yorumla
cahcah45 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 6 ay Ben orta Türk kahvesi seviyorum 0 1 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Türk kahvesi sadece 0 2 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla ahhbukizlar 6 ay Yap da olsun Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Kahveden korkarim 0 5 Yorumla siyannaaa 6 ay Neden😅 Yorumla hayatındışında 6 ay Çarpıntı yaptı bir kere bende panik atak başlamasına neden oldu 6 yıldır devam ediyor Yorumla siyannaaa 6 ay AnladımGeçmiş olsun💛 Yorumla hayatındışında 6 ay Teşekkürler ❤️ Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
Hhhjjjjjuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Acı kahve 0 2 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun aşkımsu Yorumla Hhhjjjjjuuu 6 ay Tşkerlerrr Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Filtre 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla güneyjdm 6 ay Teşekkürler sana da Yorumla siyannaaa 6 ay Ricalar Yorumla
murat165 Takip Et Bilge Yaş: 35 6 ay Cay içiyorum 0 5 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla murat165 6 ay şu an içmiyorum icecem o ayrı sadece kahve degilde cay tercih ediyorum. demek istedim Yorumla siyannaaa 6 ay Anladım, iyi günler sana Yorumla murat165 6 ay Sanada kolay gelsin Yorumla siyannaaa 6 ay Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Latte 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Teşekkürler 🙂 Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
emircan5834 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 6 ay Filtre kahve 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay Afiyet olsun Yorumla emircan5834 6 ay Çok teşekkür ediyorum Yorumla siyannaaa 6 ay Rica ederim Yorumla
Hıyar_ Takip Et Xper 4 Yaş: 19 6 ay Erkek adam çay içer 0 3 Yorumla siyannaaa 6 ay He birde bu eksiktiTamamdır erkek adam afiyet olsun Yorumla Hıyar_ 6 ay Sağol genç Yorumla siyannaaa 6 ay Sende amca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Filtre kahve daha çok hoşuma gidiyor gadası
Afiyet olsun balımsu
Teşekkürler
Rica ederim
hepsini içerim
Afiyet olsun Barış
Filtre kahve ve latte severim onun dışında kahvenin de hissedildiği diğer tatları severim. Bu aralar pumpkin spice latte favorim
Afiyet olsun
Türk kahvesi, filtre kahve ve ya amerikano. Bazı yabacı sert kahveler oluyor isimleri aklıma gelmedi, onları da severim.
Afiyet olsun
Farketmiyor ama genelde granür veya türk kahvesi
Afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Kaaavenin her türlüsünü severim ama bu aralar toffe nut içiyorum.
Afiyet olsun
Tenkkkk yuuuu
You are welcome tatlım🙏🥰
Latte ama fıstıklı yazın soğuk hali kışın sıcak hali
Afiyet olsun
Bu aralar Almanya'dan hediye gelen bitter MONARCH favorim ya
Afiyet olsun
Aminnnn
Bn genel de yumurtali kahve seviyorum. Trde pek yok
Afiyet olsun
Thx arada bir ince belli dolgun hatlar da tercihim
Sjsjsjsjsj 😅 yürü
Yuruyemem. Kosarim. Sporcuyum.
Soğuk kahve severim daha çok
Türk kahvesi ve latte.
Türk kahvesi seviyorum
Afiyet olsun
Teşekkürler
Ricalar
Portakallı ve naneli Türk kahvesi
Afiyet olsun
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Fizik cok iyi be, V60
Sağol 😂
inşlaah shop yoktur ya :D
Yok kanka böyleyim ben
helal kanka bravo, siyah kapatmıs ama gri beyaz ortaya cıkartır fiziğini
Teşekkür ederim
Türk kahvesi ve latte.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Latte, sütlü filtre kahve,
Afiyet olsun balımsu 🥹💖
Teşekkür ederim ❤️ gözlerin doldu
Türk kahvesi yanında sadrazam lokumu
Afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Öyle olsun 🌹
Bütün kahveler benim bebeklerim
Sjsjsjsjsj 😅 ne güzel
Şekersiz oluşunu
Beraber içeli mi @siyannaaa
Türkü kahvesi
Türk kahvesi soğuk kahve birde
Latte.
Afiyet olsun balımsu💅
Türk kahvesi 👌
Sade filtre kahve
Sade şekersiz
Latte
Türk kahvesi
Latte
Mocha bilirim ben
Türk kahvesi
Granül
Filtre kahve
Hiç içmiyorum
Türk kahvesi
filtre
Türk kahvesi
Filtre
Mükemmel
Senin elinin deydigi
Yalnız ben trans kadınım ona göre
Nescafe Gold
Afiyet olsun
Türk kvsi
Afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Türk kahvesi
Afiyet olsun
Teşekkür ederim, ikram bekleriz :)
Rica ederim
Şekersiz kahve
Afiyet olsun
Boğazımda kaldı sağ ol öyle afiyet olsun denilir mi
Ne diyim o zaman
Boş ver sen bana kalcami nasıl buyuturum onu söyle
Neyi anlamadım
Bilmiyorum bne
Bilmeden mi yaptın helal olsun skzkkz
Ben bişey yapmadım hep böyleydi
Nasıl bir genetik bu arkadaş bizimki niye büyümüyor
Bilmem ki 😅
Yaşın yalan değil mi 18 degilsindir sen dkdkd
18 yaşındayım
He anladım
Neyse iyi geceler
Iyi geceler tatlı rüyalar
Türk kahvesi net.
Afiyet olsun aşkımsu
Teşekkür ederim canım 🙆🏻♀️
🙏🙏💛
Olsa da içsek şimdi ❤️
Sjsjsjsjsj 😅 yap içelim
Ben şekerli seviyorum
Senin elinden içmek istiyorum ben sade severim
Ayy yok ablam sade zıkkımın dibi gibi ben içmem
Bana sade yap yanında tatlı olarak sen olacaksın sorun olmaz sanırım ❤️🙆🏻♀️
Sjsjsjsjsj 😅 yaaa teşekkürler
Rica ederim tatlım 🙆🏻♀️
Orta
Nasıl içersiniz demedim ki😂
Hangi çeşidi veya türü seviyosunuz dedim
Olsun ben hep. orta içerim ldld
Afiyet olsun 😅
Sade Türk kahvesi hoşuma gider senin peki
Afiyet olsun
Ben soğuk kahve seviyorum
Hmm sana da afiyet olsun. Peki kahve eşliğinde neyi konuşmayı seversin genelde
İyi akşamlar sana 🙏
İyi akşamlar
Değişiyor ama genelde v60
Afiyet olsun
Siz peki? Teşekkür ederim
Soğuk kahve favorimm
Cold brew gibi mi
Kendim yapıyorum evde
Nasıl yapıyorsunuz? Değirmeniniz var mı
Mal mısın sen
Kahve değirmeni diye bir şey var, sanırım sizin haberiniz yok. Sandım ki evde soğuk demleme yöntemlerinden birini yapıyorsunuz
Sjsjsjsjsj 😅 ben yanlış anladım
Yok soğuk kahve demlenmez ki
Süt, buz, dondurma ve çözünebilir kahve ile yapıyorum
Demleniyor, yöntemleri var ve cold brew zaten bir demleme metodu. Çekirdek şeklinde kahveleri değirmende öğütüp soğuk demleme metodları ile yapılıyor. Ama ben malım tabi kusura bakmayın
Yok mal değilsin, ben öyle normal soğuk kahve yapıyorum işte
Peki.
İyi akşamlar
Size de efendim
Filtre
Afiyet olsun
İçmiyorum ama sağol
Ne alaka
Ne ne alaka
İyi akşamlar
Ben orta Türk kahvesi seviyorum
Afiyet olsun
Türk kahvesi sadece
Afiyet olsun
Yap da olsun
Kahveden korkarim
Neden😅
Çarpıntı yaptı bir kere bende panik atak başlamasına neden oldu 6 yıldır devam ediyor
Anladım
Geçmiş olsun💛
Teşekkürler ❤️
Rica ederim
Acı kahve
Afiyet olsun aşkımsu
Tşkerlerrr
Filtre
Afiyet olsun
Teşekkürler sana da
Ricalar
Cay içiyorum
Afiyet olsun
şu an içmiyorum icecem o ayrı sadece kahve degilde cay tercih ediyorum. demek istedim
Anladım, iyi günler sana
Sanada kolay gelsin
Teşekkür ederim
Latte
Afiyet olsun
Teşekkürler 🙂
Rica ederim
Filtre kahve
Afiyet olsun
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Erkek adam çay içer