Kebap
Sarma çeşitleri
Hamburger/döner/pizza
Çorba çeşitleri
Kendim söylemek istiyorum usta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zengin çocuğu değilim. Yatalak eli ayağı tutmayan bir kötürüm değilim. Üşengeç hiç değilim. Bu yaşıma kadar anama bile " Acıktım sofra kur " demiş insan değilim. Karnım aç ise kimseye minnet etmem. Kalkar hazırlar yerim. Gıda şirketlerini zengin etmek için çalışmıyorum.
Çok zorda kalırsam mis gibi menemen yaparım. Hiç bir şey bulamıyorsam Çay koyar peynir zeytin reçel ile keyfime bakarım.
Dolabında erzağı olup eli ayağı tutan insan dışarıdan yemek söylüyorsa ben buna 'Tembellik" derim...
Genelde Ben böyle dışarıdan yemek yemekten ziyade o zaman mesela evde ne varsa hazır yiyebileceğimiz ya da dünden kalan yemekler falan varsa ya da böyle vakitlerini yemeyi çok tercih etmem tatlı ya da meyve gibi şeylerle geçiştiriyorum.
Cevap
4Cevap
Hamburger/döner/pizza
Severiz xd
Genellikle buzluğumda köfte olur ve ani açlıklarda hemen kızartırım. ya da çay demleyip kahvaltı yaparım.
Köfte candır afiyet olsun
Genelde o andan itibaren evde ne varsa o olur mesela marketten alınan Banvit döner ya da hamburger güzel oluyor.
Urfa dürüme taktım bu aralar ya off
Dürümsüz hayat hiç hayattır xd
Dürümlü hayat ise yaşadığını hissetmenin ve türk topraklarında doğmanın gururunu ve mutluluğunu yakalamaktırr
Katılıyorum çok doğru söz
Teşkürler
Merhaba
Peynir ekmek
Çok değişkenlik gösteriyor bu
Çigköfte
pideee
Ruh halime göre değişiyor
Köfte ve kızartma
Sushi geliyo aklıma
İskender
Döner veya kebap