Yeme & İçme Tatlı krizleriniz oluyor mu hiç? bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Ne olacak benim bu halim 😢 hergün tatlı yemek istiyorum jsjsSizde de oluyor mu? 🤠 Tatlı krizleriniz oluyor mu hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tatlısız bir hayatı hayal edemem ivet benim de tatlı krizlerim oluyoy 1 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Diyetteyim ama bugün probis aldım öyle bir yiyeceğim ki 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Resmi kaldırım sanmam.. vbjvg oluyor da su içince geçiyor 1 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Ya jsjsfs Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayda 1 hiç yemediysem o da. Denk gelirse de yerim affetmem yoksa aramam :D 1 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Ne güzel Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dün gece küçük bir kriz oldu ama 4 dilim baklava ile hallettim 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kriz değil de istek oluyor tabi ama kendimi tutuyor her gün yememeye dikkat ediyorum. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Arada sırada oluyor. Eskiden hep olurdu ama şu an o hissiyat gitti. 1 0 Yorumla
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hem de heeer güüünn😂🤦♀️ yemesem o gün dinç hissedemiyorum sanki 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Her zaman degilde arada bir oluyor Hemde baya bir kriz oluyor 😁 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Karaciğeriniz yağlı. Beliniz kalın ve inmeyen bir göbeğiniz olmalı. 0 1 Yorumla bir-incii +1 yıl Aynen jsjsfs Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır. Artık yok. 1 0 Yorumla
Afro-diit Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hemde cok.. ama kimse benim bu seylerimi sevip almaz ailem bile bikti :-\ 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu tatlı çok güzel olur bende hep olmuyor 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet özellikle geceleri. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet, zaman zaman oluyor. 1 0 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Ben de öyleyim. Yapıyorum yiyiyorum valla 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Özellikle geceleri oluyor ahahaha 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok bende acı krizi oluyor genelde 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Pek aramıyorum 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen oluyor 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zaman zaman… 🥲 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. oluyor bazen 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaman zaman evet. 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Olmuyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tatlısız bir hayatı hayal edemem ivet benim de tatlı krizlerim oluyoy
Diyetteyim ama bugün probis aldım öyle bir yiyeceğim ki
Resmi kaldırım sanmam.. vbjvg oluyor da su içince geçiyor
Ya jsjsfs
Ayda 1 hiç yemediysem o da. Denk gelirse de yerim affetmem yoksa aramam :D
Ne güzel
Dün gece küçük bir kriz oldu ama 4 dilim baklava ile hallettim
Kriz değil de istek oluyor tabi ama kendimi tutuyor her gün yememeye dikkat ediyorum.
Arada sırada oluyor. Eskiden hep olurdu ama şu an o hissiyat gitti.
Hem de heeer güüünn😂🤦♀️ yemesem o gün dinç hissedemiyorum sanki
Her zaman degilde arada bir oluyor
Hemde baya bir kriz oluyor 😁
Karaciğeriniz yağlı. Beliniz kalın ve inmeyen bir göbeğiniz olmalı.
Aynen jsjsfs
Hayır. Artık yok.
Hemde cok.. ama kimse benim bu seylerimi sevip almaz ailem bile bikti :-\
Bu tatlı çok güzel olur bende hep olmuyor
tatlı ile pek aram yok
Her gün tatlıya bayılıyorum
Oluyor.
Evet özellikle geceleri.
hemde nasıl geliyor var ya
Evet, zaman zaman oluyor.
Ben de öyleyim. Yapıyorum yiyiyorum valla
Evet oluyor, son günlerde hep oldu