Özel Günler & Hijyen Regl olduğunuz zaman tatlı krizine giriyor musunuz? Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Giriyorsanız ne yiyorsunuz? Benim gibi çikolata mı? #𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 ✧༺♥༻✧𝓒̧𝓲𝓴𝓸𝓵𝓪𝓽𝓪 𝓴𝓪𝓭𝓪𝓻 𝓽𝓪𝓽𝓵ı 𝓫𝓲𝓻 𝓰𝓾̈𝓷𝓾̈𝓷𝓾̈𝔃 𝓸𝓵𝓼𝓾𝓷.. ☁🍫🍫🍫 Güncellemeler1 yıl Yine süperiiz! Yine süperiz! Hep süper olacağız! Teşekkürler KS! 🫶 Regl olduğunuz zaman tatlı krizine giriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben çikolata aşırı ya da evde tatlı olsun yiyim alim böyle dondurma olur tatlı içecekler falan yerim yediğime rağmen kesmiyo ama 1 0 Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olmadan bir hafta önce başliyor garip sekilde. 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çikolatada var ama en çok şerbetli var hiç yemek aramam tatlı yemekten 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim iştahım kapanıyor ya ilk 3 4 gün ve öyle tatlı krizlerine falan da girmiyorum 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Giriyorum ama pek abartmadan yiyorum bir adet çikolata falan waffle bazen 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet çikolata krizine giriyorum.. 😂😂 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl maalesef cok. cikolata istiyo canim daha cok 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,3b cevap paylaştı. giriyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. regl olmuyorum 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Sana burdan fistikli cikolata yolluyorum Milkanin 1 1 Yorumla Princessax 1 yıl Ay yolla yolla.. 😁😇 Yorumla
Jack_Daniells Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Allah'tan bu derdimiz yok 😅 1 1 Yorumla Princessax 1 yıl Allahtan.. 😊😇 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Regl olduğunuzu niye bilelim ki 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @srny3458 soruyu erkeklere kapatabilir o zaman senlik ne var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @srny3458 ama bilmek zorunda değiliz kimseye faydası yok bunun gizliden sorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben çikolata aşırı ya da evde tatlı olsun yiyim alim böyle dondurma olur tatlı içecekler falan yerim yediğime rağmen kesmiyo ama
Olmadan bir hafta önce başliyor garip sekilde.
Çikolatada var ama en çok şerbetli var hiç yemek aramam tatlı yemekten
Benim iştahım kapanıyor ya ilk 3 4 gün ve öyle tatlı krizlerine falan da girmiyorum
Giriyorum ama pek abartmadan yiyorum bir adet çikolata falan waffle bazen
Evet çikolata krizine giriyorum.. 😂😂
maalesef cok. cikolata istiyo canim daha cok
Bittikten sonra daha cok
giriyorum
Alakasız şeyler
Bazen
Evet 🙁
Giriyorum gibiiiii
giriyoruz valla
Erkekler Ne Diyor
regl olmuyorum