Yeme & İçme Japon tatlısı mochi’yi hiç denediniz mi? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben bugün ilk defa yedim fena değildi. Dışı pirinç keki içi dondurmalı. Alacak olanlara kesinlikle orman meyveli almalarını öneririm🌸 Japon tatlısı mochi’yi hiç denediniz mi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç yemedim maalesef 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Mochi denemedim hiç maalesef. Ufak şehirlerde bulmak zor bu tarz şeyleriGeçen Somunlu Onigiri denedim. Gayet güzeldi.Ton balıklısını tavsiye etmem bu arada baya kötüydü😅 0 0 Yorumla
JJGlěnmorǎ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Merak ettiğim bir tatlıydı ama hiç deneme fırsatım olmadı, umarım beğenmişsindir afiyet olsun 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mochi mochi japoncada "efendim" demek değil miydi asdjdkHiç denemedim :// 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben seviyorum bunu baya buzluktan çıkar çıkmaz yemesi çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Benaslındayoooom Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Denemedim, pek çekici de gelmedi. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. Denemek istiyorum shssb 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beğenmemiştim 0 1 Yorumla BuOlsa +1 yıl Beğenlere afiyet olsun Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç yemedim maalesef
Mochi denemedim hiç maalesef. Ufak şehirlerde bulmak zor bu tarz şeyleri
Geçen Somunlu Onigiri denedim. Gayet güzeldi.
Ton balıklısını tavsiye etmem bu arada baya kötüydü😅
Merak ettiğim bir tatlıydı ama hiç deneme fırsatım olmadı, umarım beğenmişsindir afiyet olsun
Mochi mochi japoncada "efendim" demek değil miydi asdjdk
Hiç denemedim ://
Ben seviyorum bunu baya buzluktan çıkar çıkmaz yemesi çok güzel oluyor
yok ama isterdim
Japonları severim ama denemedim
Denemedim, pek çekici de gelmedi.
Denemedim hiç.
Denemek istiyorum shssb
İzmir bombası sandım
Ejder yumurtası gibi
Evet ama o kadar da iyi değil di
Beğenmemiştim