Yeme & İçme Açma yaptım nasıl gözüküyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tırnaktaki kalbin yanlış anlaşılması peki.. Tırnağımı fazla uzattığım için tırnağım kırıldı ve hoşuma gitmedi tırnak yapım hepsi bu. :) Açma yaptım nasıl gözüküyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Birincisi ben yemedikten sonra yemeği paylaşman ayrıca kabalık ikincisi tırnakların mı kirli emojiyle kapatmışsın üçüncüsü uzun ve kirli tırnaklarla yemek mi yaptın hiç ilgimi çekmedi @zeeynnozyn 0 1 Yorumla Universe99 +1 yıl @zeeynnozyn soruyu sırf bana cevap vermek için mi güncelledin bana yazsaydın ya yorum olarak ajsjdjdhfh Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl eline sağlık aynı pastane açmaları gibi duruyor tebrik ederim. umarım tadınıda tutturmuşsundur. 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Açmadan geçtin. TIRNAK pide için bekliyoruz 🤣🤣 eline saglik 0 0 Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl kanka gayet iyi pastane açmasına benziyor eline sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Öyle şeylere takılma :)) açman da kapalı olmuş 0 0 Yorumla
Samatya90 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olmuş bu açma bir de çay koy peynir domates güzel gider bu saatte tam kilo yapar :D 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Elinize emeğinize yüreğinize sağlık gayet güzel olmuş 0 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Açmayı severim. Canım çekti valla, çayla iyi giderdi. Ellerinize sağlık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece gece yanında buz gibi ayran sıcak açma ellerine sağlık yemiş kadar olduk :) 0 0 Yorumla
hllsngg Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ayyy el yapımı açma poğaça özledimmmm:( afiyet olsunnnn 💞 0 0 Yorumla
JassLett Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Canım cekti o ellerle benim ağzıma bir lokma vermeni isterdim sjjs 0 0 Yorumla
Leiusa Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Sayenizde acıkmış bulunmaktayim hanimefendi... Ellerinize kollariniza sağlık mismissa 👌👌😋 0 0 Yorumla
lostinlastonlist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kırılan tırnağın açmadan çıkarsa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka😂 Yorumla lostinlastonlist +1 yıl Tırnaklı açma Yorumla Soran +1 yıl Kıskan. Yorumla lostinlastonlist +1 yıl Ne kiskanicam yemem ki zaten sen zehirli yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Hıhı kıskanma Yorumla lostinlastonlist +1 yıl Hic alakam yok Yorumla
Lindorinand Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Açma iştahımızı lütfen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ellerine sağlık. Çok iyi bu. 1 0 Yorumla
__howm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl 🥺🥺 ama bunlar kapalı 0 1 Yorumla __howm_ +1 yıl Hemide 20 yaşında hmmm bende 22 yım benimle evlenir misin sksksjsbshs Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel afiyetler olsun 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tırnaktaki kalbi görünce hiç lezzetli gelmedi. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor. Eline sağlık, afiyet olsun. 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Guzel olmus ortasi acil kalmis sanki 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 647 cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Eline sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş ellerine sağlık
Birincisi ben yemedikten sonra yemeği paylaşman ayrıca kabalık ikincisi tırnakların mı kirli emojiyle kapatmışsın üçüncüsü uzun ve kirli tırnaklarla yemek mi yaptın hiç ilgimi çekmedi @zeeynnozyn
@zeeynnozyn soruyu sırf bana cevap vermek için mi güncelledin bana yazsaydın ya yorum olarak ajsjdjdhfh
eline sağlık aynı pastane açmaları gibi duruyor tebrik ederim. umarım tadınıda tutturmuşsundur.
Açmadan geçtin. TIRNAK pide için bekliyoruz 🤣🤣 eline saglik
kanka gayet iyi pastane açmasına benziyor eline sağlık afiyet olsun
Öyle şeylere takılma :)) açman da kapalı olmuş
Olmuş bu açma bir de çay koy peynir domates güzel gider bu saatte tam kilo yapar :D
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık gayet güzel olmuş
Açmayı severim. Canım çekti valla, çayla iyi giderdi. Ellerinize sağlık.
Gece gece yanında buz gibi ayran sıcak açma ellerine sağlık yemiş kadar olduk :)
Ayyy el yapımı açma poğaça özledimmmm:( afiyet olsunnnn 💞
Canım cekti o ellerle benim ağzıma bir lokma vermeni isterdim sjjs
Sayenizde acıkmış bulunmaktayim hanimefendi... Ellerinize kollariniza sağlık mismissa 👌👌😋
Kırılan tırnağın açmadan çıkarsa
Ne alaka😂
Tırnaklı açma
Kıskan.
Ne kiskanicam yemem ki zaten sen zehirli yaparsın
Hıhı kıskanma
Hic alakam yok
Açma iştahımızı lütfen.
😀
Ellerine sağlık. Çok iyi bu.
Güzel eline sağlık
Güzel görünüyor tadına da bakmak lazım
🥺🥺 ama bunlar kapalı
Hemide 20 yaşında hmmm bende 22 yım benimle evlenir misin sksksjsbshs
sen şimdi beni acıktırdın yaa
Güzel gözüküyor ellerine sağlık.
Güzel afiyetler olsun
Tırnaktaki kalbi görünce hiç lezzetli gelmedi.
Güzel görünüyor. Eline sağlık, afiyet olsun.
Guzel olmus ortasi acil kalmis sanki
Fırında kurumuş sanki sert gibi duruyor
Acmişsin amaa😂😂
Hani bize
Güzel gözüküyor
Güzel yapmışsın
Süper afiyet olsun
güzel duruyor
Çok güzel gözüküyor
Eline sağlık
Çok guzel
Güzel gözüküyor