Yeme & İçme 2 ay Saray lokumu yaptım, nasıl görünüyor? uyuyangüzel_00 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Güncellemeler2 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Saray lokumu yaptım, nasıl görünüyor?🤩🤩👏👏 Saray lokumu yaptım, nasıl görünüyor? Cevapla 27 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canım çekti https://voca.ro/1capHGX5I2HQ 1 6 Yorumla uyuyangüzel_00 1 ay Teşekkür ederim Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay Ne için Yorumla uyuyangüzel_00 1 ay Söylediklerin için hamarat falan dedin o yüzden Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay Evli misin sen Yorumla uyuyangüzel_00 1 ay Bu özel bi soru Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay Yoo normal Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Saray tatlısı o lokum değil 😄 eline sağlık güzel görünüyor 😊 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay Yaptığım lokum tatlı değil Yorumla FiqHShott 2 ay Haa şey sert olan değil mi çatalla yumuşak ayrılan değil anladım pardon 😄 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun gayet güzel görünüyor ben uzun zamandır lokum yemedim ama sana afiyet olsun güzel görünüyor eline sağlık 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 28 2 ay eline sağlık güzel görünüyor. 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay Teşekkür ederim Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay Sen ne yaptın? hazır yiyici😂😂 Yorumla Yaso9597 2 ay @uyuyanguzel_00 rica ederim. Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 42 2 ay Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Çok açım. Yerim valla... Ellerine sağlık 1 3 Yorumla mrfatbee 2 ay Süper tatlıya süper soru olmuş.👏👏👏👏 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay Teşekkür ederim Yorumla mrfatbee 1 ay Yedin mi tatlıyı? Yorumla
FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. Güzel gözüküyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
uygarlığınamelesi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Saray lokumuna yorum yapmak bize düşmez 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başarılı görünüyor tüketilir iyidir 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görünüşü güzel bir de tadına bakmam lazım 1 0 Yorumla
Seldaselim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Saray sarması çok severim eline sağlık 😋 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 85% 2 ay Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Hani bana:) 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Yoda Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Eline emeğine sağlık hanfendi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Canım çekti
https://voca.ro/1capHGX5I2HQ
Teşekkür ederim
Ne için
Söylediklerin için hamarat falan dedin o yüzden
Evli misin sen
Bu özel bi soru
Yoo normal
Saray tatlısı o lokum değil 😄 eline sağlık güzel görünüyor 😊
Yaptığım lokum tatlı değil
Haa şey sert olan değil mi çatalla yumuşak ayrılan değil anladım pardon 😄
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor ben uzun zamandır lokum yemedim ama sana afiyet olsun güzel görünüyor eline sağlık
eline sağlık güzel görünüyor.
Teşekkür ederim
Sen ne yaptın? hazır yiyici😂😂
@uyuyanguzel_00 rica ederim.
Çok açım. Yerim valla... Ellerine sağlık
Süper tatlıya süper soru olmuş.👏👏👏👏
Teşekkür ederim
Yedin mi tatlıyı?
Waow çok güzel
Güzel gözüküyor ellerine sağlık
Çikolatalı olsaydı daha güzel olurdu
Saray lokumuna yorum yapmak bize düşmez
Başarılı görünüyor tüketilir iyidir
Güzel olmuş afiyet olsun
Görünüşü güzel bir de tadına bakmam lazım
Eline sağlık güzel görünüyor
Saray sarması çok severim eline sağlık 😋
Gorunum iyi sunum kotu, tadi muamma
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Hani bana:)
Eline emeğine sağlık hanfendi
Pek hamaratız😅
Ellerine sağlık ☘️
Güzel