Yeme & İçme Sevdiginiz var, elinden tutup nereye gitmek isterdiniz ŞU AN? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Foto bana ait degilTam olarak çorbacıya gitmek isterdim ya... yanında sıcak sıcak tırnak pide ve tereyağı.. Sevdiginiz var, elinden tutup nereye gitmek isterdiniz ŞU AN? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevdiğim yok maalesef 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kokorec olurdu kelle paça olurdu işkembe olurdu mercimek olurdu sevilir bunlar yani 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Bu saatte yapma şunu kimle gideceğim tek başıma mı gideyim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevgilim yok ki , ama olsa gömerdik kokoreç 😀😀😀 love 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Havuza. 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yarın sabah gideyim de bir işkembe içeyim🤪 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarilip uyumak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevdiğim yok maalesef
Kokorec olurdu kelle paça olurdu işkembe olurdu mercimek olurdu sevilir bunlar yani
Bu saatte yapma şunu kimle gideceğim tek başıma mı gideyim
sevgilim yok ki , ama olsa gömerdik kokoreç 😀😀😀 love
Bir çorbacıya giderdim bende ama tek - biraz kafa dinlemek için
sevgilim yok ama olsa yatağa gitmek isterim.
Uff bende ya canm cekti
Havuza.
Dondurmaciyaaaa🥳🥳🥳
Yarın sabah gideyim de bir işkembe içeyim🤪
Sarilip uyumak
yatak odasına tabıkı...
Yataga
Otele
hiçbir yere