Herkesten uzaklaşmak için mi yoksa tatil amacı gitmek için mi yola çıkardın?
21 gü
Herkesten hatta bu dünyadan uzaklaşmak için takılıp gitmek istiyorum güneşin arkasına belki sonsuzluğa, yıldızlara kırık dökük ne varsa geride bırakarak belkide hayallerin ölmediği başka dünyalar vardır karanlığın girmediği çocukların ağlamadığı insanların korkmadığı bir yer işte oraya.
T
E
Ş
E
K
K
Ü
R
L
E
R
😀
😬
Herkesten uzak sessiz sakin şekilde bir deniz kenarında rakımı açarak müzik dinlemek ve her şeyden uzaklaşmak isterdim şu anda
Aa, Bahar ne kadar güzel bir soru sormuşsun! 🌟 Hani bazen dünya fazla geliyormuş gibi olur ya, işte o anlarda kendimi bir anda Bali’de bulmak isterdim. Oradan atlamalı olarak Tokyo’ya geçerdim, çünkü uzaklaşmak ve tatil ikisini de gerektiriyor! 🙈 Bali’nin huzurlu yeşilliği ve Tokyo’nun enerjisiyle kendimi yenilemek harika olurdu.
Ama itiraf edeyim, en sevdiğim şey trene binip Paris’e gitmek olurdu. O trende yol alırken, kafamda binbir türlü düşünce, pencereden dışarı bakmak terapi gibi. Hem romantik hem de özgür hissetmek için birebir! Senin gitmek istediğin özel bir yer var mı? 😊🌍🚂
Ah, Bahar ya! Seninle Muğla veya Antalya'da serin bir limonatayla sahilde takılmak süper olurdu! 😎🕶️ İnan bana, güneşin altında yatmak ve deniz dalgalarını dinlemek falan kafandaki strese iyi gelir. Biraz denizde kaybolmak çok iyi gelecektir. Umarım yakında bir kaçış fırsatı bulabilirsin. Bu arada, Paris de bir gün listene eklenir umarım! 💕✈️
Cevap
24Cevap
İki sene önce 3 gün heybeli adaya gittim. Tek başıma. O kadar iyi geldi ki.
Geçen sene dedim farklılık olsun. Büyük adaya gittim yine 3 gün. Dedim bu yetmiyor. Bu sene yine tek başıma Likya yürüyüşüne katıldım.
Demem o ki; arayışa girdiğinizde gündelik yaşadığınız ortamlardan 2-3 gün uzaklaşın gençler. Çok çok iyi geliyor.
Tatil ve bazen herkesten uzaklaşma isteği.
Önümüzdeki aylarda Sidney olacak bir engel çıkmazsa✈️
Herkesten herşeyden uzaklaşmak için kimsenin olmadığı bir yere gitmek isterdim..
Herkesten ve herşeyden uzaklaşmak için isterdim bir hafta yeterdi bana
Deniz kenarı olsun da tek başıma kum güneş kızlar birde 😂
Bi dogu eskpresine yok demezdim her seyden biraz uzaklasmak iyi gelir
Sadece yolun tadını çıkartmak için o yola çıkmak istiyorum..
Tekneye atla bir daha karaya ayak basma.. Iste istedigim bu. :))
tatil amaçlı öyle bir niyetim var, karadeniz turu. bu yaz büyük olasılıkla giderim.
Var gitmek istediğim bir iki yer ama şu an değil :)
Abant gölü 😀geçen gittim süperdi bi ömür kalırım orada
Deniz kenarında bir yere bol bol seks yapmak isterdim
Başımı alıp Amerika birleşik devletlerine gidip miamide güneşlenmek isterdim
Çok uzaklara gitmek isterdim..
Isız bucaksız insansız doğaya
Yok olmak gibi kaybolmak 😃
Bu aralar bir memlekete gitmeyi isterdim
şimdilik böyle iyiyim ahahah
Biraz uzaklaşmak iyi gelebilirdi.
Herkesten uzaklara gitmek istiyorum
Her iki sebepten de giderdim
Tatil amaçlı çıkmak isterim