Yeme & İçme Yaş ceviz mi yoksa kuru ceviz mi? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Yaş ceviz mi yoksa kuru ceviz mi? Yaş ceviz mi yoksa kuru ceviz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Cevizin her türlüsünü severim ❤️ 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yaş ceviz hiç yemedim nasıl tadı var bilmiyorum ama kuru ceviz daha çok severim. 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Taze cevizi sadece içindeki ince zarı soyarak yemeyi severim, çünkü acılık verir. 2 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kuruyemişlerin yaş hallerini çok daha fazla seviyorum. 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabii ki yaş ceviz, o zarını soyup yemenin keyfi ve tadı kurusunda asla yok 1 0 Yorumla
umudoderler Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yaş ceviz 1 kuru ceviz 0 hayatta yaş ceviz kadar güzel bişey yok ya 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Kuru ceviz tercihimdir 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşı daha çok severim… 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kuru ceviz. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İkisininde ayrı güzelliği var 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kuru 2 1 Yorumla comolokko18 +1 yıl yaş cevizi tavsiye ederim Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaş ceviz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yaş ceviz 2 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Yaş... 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaş güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cevizin her türlüsünü severim ❤️
Yaş ceviz hiç yemedim nasıl tadı var bilmiyorum ama kuru ceviz daha çok severim.
Taze cevizi sadece içindeki ince zarı soyarak yemeyi severim, çünkü acılık verir.
Kuruyemişlerin yaş hallerini çok daha fazla seviyorum.
Tabii ki yaş ceviz, o zarını soyup yemenin keyfi ve tadı kurusunda asla yok
Ceviz fındık fıstık sevmiyorum
Yaş ceviz 1 kuru ceviz 0 hayatta yaş ceviz kadar güzel bişey yok ya
Yaş ceviz daha lezletli
Kuru ceviz tercihimdir
Yaş ceviz muhteşemdir
Yaşı daha çok severim…
Kuru ceviz.
İkisininde ayrı güzelliği var
Kuru
yaş cevizi tavsiye ederim
Yaş ceviz ekmekle deneyin süper oluyor 😋