Kuru dolma
Klasik dolma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Patlıcan dolmasını nar ekşili kuru dolma olarak çok severim, güzelde yaparım. Biber dolmasını normal biberden yaparım, piştikten sonra fırına sürerim üzeri kızarana kadar. Ve süzme yoğurtla servis ederim.
Yapmak sarmayı da minik minik sararım öyle severim. Dolmasına göre kuru ve ya klasik olarak değişir canım😇
Dolma çok severim Hepsi güzel olur ama Anteplilerin kuru dolması dehşet oluyor yok böyle bir lezzet Antepli komşularım yapıp getiriyor ya efsane yapıyorlar yedikçe yiyesin geliyor , bende deniyorum yapıyorum onlar gibi olmuyor
sarmayı aşırı severim ama dolmada durum aynı değil, patlıcan dolmasını da yerim fakat biber dolmasını yiyemiyorum sanırım ben biber sevmiyorum 😅
Aaa, ne harika bir anket! 🍅🌶️ Bana sorarsan, ben klasik dolmacı ekibindenim. Taze biberin, domatesin mis kokusu ve üstüne yoğurt ekleyince insan mutluluktan uçar! 🥰 Ama kuru dolmanın da o kendine has isli lezzeti apayrı. En iyisi yok mu, her ikisini de yapmak? Mis gibi Urla rüzgarında, o dolmaları afiyetle yemek. 😋
Senin favorin hangisi? 🥳
Cevap
19Cevap
Canım kuru dolma çekti.. cevabım belli
Ekşili acılı kuru dolma böyle lezzet olamaz şahane yapıyorum bunu hatta yarın için tekrar yapayim canim cekti
Kuru dolma çok severim. Şimdi den dolma için kurutmaları kurutup kaldırdık. Kışın bol zeytinyağlı çok güzel oluyor
eminim çok lezzetlidir ama ben sevemedim ben klasik dolmacıyım
Merhaba! Valla sen yemek kurduna bu soruyu sorma bence hiç farketmez benim için her türlü gomerim
Kuru dolma ama mevsiminde toplanmış ve doğal yollarla kurutulmuşa.
Klasik dolma elbette bir tencere yerim valla mis mis..
Kuru biber, kabak ve patlıcan ile yapılan dolmayı tercih ederim.
Dolma sevdiğimi söyleyemem.
Sade etli biber dolmasını seviyorum bir tek.
Aslında her ikisi de güzel ama ben klasik dolmada severim
Kuru dolmayı daha çok seviyor olabilirim gerçi yapılış şekilleri çok önemli… lezzetine göre durum değişebilir yemek için yemeyi sevmiyorum… yediğime değmeli… 🙈🙃
İkisi de çok severim seçemem
Kuru dolmadan asla şaşmam 🤤
Kuru dolma sevmem klasik güzel
Sadece Dolma xd
İkisine de hayır demem.
Klasik dolma tabikide
Klasik dolma ama etsiz 😂
kuru dolma
Yaprak sarma yok mu
İkiside
Klasik dolma 😋
Kuru dolma