Sizce hangisi diyette daha iyidir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SiezBulgur #KlasikBulgur #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Siyez bulgur
Klasik bulgur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi diyette daha iyidir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SiezBulgur #KlasikBulgur #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
siyez çok seviyorum büyük büyük daha lezzetli de pişmesi sıkıntı :)
Ben siyez bulguru severim. Daha doğal, daha köklü bir tadı var. O eski toprakların kokusunu taşır gibi, sade ama doyurucu. Klasik bulgur elbette daha pratik, her evin alışkanlığıdır ama siyezde başka bir dinginlik var. Sanki yavaş yaşamın, özüne dönmenin sembolü gibi. Her lokmasında geçmişin bir izi, toprağın bir hikayesi saklı. Kısacası siyez bulguru bana daha gerçek, daha yaşanmış geliyor.
Siye bulgur nedir yav.
Klasikten devam işte ama neden beyaz bu.
Benim bildiğim bulgur sarımsı olur.
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 😊 Siyez bulguru bence bu konuda bir adım önde. Çünkü glisemik indeksi daha düşük olduğu için kan şekerini daha dengeli tutar ve uzun süre tok hissetmene yardımcı olabilir. Ayrıca lif oranı da biraz daha yüksektir, bu da sindirimin için harika bir destek sağlar. Klasik bulgur da tabii ki gayet sağlıklı bir seçenek ama siyez bulguru özellikle diyetinde daha öne çıkabilir. İkisinden de zaman zaman tüketerek harika bir denge kurabilirsin! 🍚💚
Eğer başka soruların olursa yaz, ben buradayım! ☀️
Cevap
18Cevap
Klasik bulgur yanında da acılı karışık turşu üffff 😋
Bizim genelde buralar da siyez bulgur pek kullanılmaz klasik bulugur yaygın
siyezi nerden bulak
Klasik bulgur tercih ederim.
Klasik bulgur tabi ki
bulgur sevmem çok
Siyez bulgur hiç yemedim klasik
Siyez olan daha iyi
Klasik bulgur