Yeme & İçme Aralikli oruç yapan var mi? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Denemek istedim ve şu an acliktan bayilmak uzereyim, uyumaya calisiyorum. Aralikli oruç yapan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Oruç tutmam o şekilde de Akşam 18:00 dan sonra öyle abur-cubur, ağır şeyler hele şekerli gıdalar tüketmiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hayır yapmadım. 0 0 Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben yaptım. Halada yapıyorum. İlk başlarda çok kurallıydım yemicem etmicem diye ama şuanda öyle değilim tatlı falan yiyorum ama akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. 59 dan 53 e düştüm 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Eskiden yapıyordum ama geceleri yemiyorum şimdi sağlıklı besleniyorum işte verdim baya kilo. 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Ben su orucu bile yaptım(Tamamen ve kesinlikle psikolojik) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oruç tutmam o şekilde de Akşam 18:00 dan sonra öyle abur-cubur, ağır şeyler hele şekerli gıdalar tüketmiyorum.
Hayır yapmadım.
Ben yaptım. Halada yapıyorum. İlk başlarda çok kurallıydım yemicem etmicem diye ama şuanda öyle değilim tatlı falan yiyorum ama akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. 59 dan 53 e düştüm
Eskiden yapıyordum ama geceleri yemiyorum şimdi sağlıklı besleniyorum işte verdim baya kilo.
Ben su orucu bile yaptım
(Tamamen ve kesinlikle psikolojik)