Yeme & İçme Nefis bir tatlının yanında ne tercih edersiniz? Kaymak mı, dondurma mı? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Sen çook güzelsin 🤤 Dondurma Kaymak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nefis bir tatlının yanında ne tercih edersiniz? Kaymak mı, dondurma mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kaymak daha iyi oluyor tatlılar zaten yeterince şekerli dondurmayla ekstra şeker almaya gerek yok 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kaymak veya dondurma ile künefeye hakaret etmeyin, yeteri kadar güzel değilmiş gibi. O zaten tek başına bir efsane. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tercihimi kaymaktan yana kullanırım çünkü bu tarz tatlıların yanında genelde çay içiyorum dondurma alakasız kalıyor 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Dondurma fresh olur ya kaymak uyku yapar :) ağırlaştırır.. 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Künefeyse kaymak ağır olur dondurma tercih ederim. 0 0 Yorumla
jsaoowwowp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Abla az insaf ya gece gece canım cskti offf çok guzel 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendimi tercih ederim çünkü benim nefis tatlım sevgilim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl acaba künefe sevmeyen tek insan ben miyim 🙄 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kış olsa kaymak yaz dondurma künefe yerim sizi. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence asidi bol ekşili bir içecek, ev yapımı limonata şekersiz sade limonla 😉 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çay istiyorum 1 6 Yorumla Manquer +1 yıl Çay demedim ki Yorumla blackman3419 +1 yıl Eee tatlının yanında çay seviyorum ne yapayım 🤔 Yorumla Manquer +1 yıl Tatlıya kaymak mı dondurma mı istersin Yorumla blackman3419 +1 yıl İlla ki bu ikisinden birisini seçmek zorundasın diyosun yani? Tatlıyı sade ve çayla yiyemiyoruz öyle mi🤔 Yorumla Manquer +1 yıl İyi öyle içç 🤦🏻♀️ Yorumla blackman3419 +1 yıl Saol 😂 Yorumla
Momgrl Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tatlı bana zaten aşırı ağır gelir kaymağı tercih etmem direk dondurma 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Üstüne bir güzel sütlü dondurma 1 0 Yorumla
YİĞİTBEYDESEN Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kadayıfın üzerine sütlü k. maraş dondurması off canım çekti ya 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. kunefe olsunda.. gerisi tefferuat.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bunun yanında kaynak ama manda kaymağı olacak 🤤 0 0 Yorumla
derinha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Çay ya ne kaymak ne dondurma kaçak çay 😂 0 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl farketmez, fıstıklı kadayıf öyle de gider. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Dondurma 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Kaymak tercih ederim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Dondurma güzel giderdi 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Dondurma tabikiii 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Dondur 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. dondurma 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dondurma gider 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. dondurma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kaymak daha iyi oluyor tatlılar zaten yeterince şekerli dondurmayla ekstra şeker almaya gerek yok
Kaymak veya dondurma ile künefeye hakaret etmeyin, yeteri kadar güzel değilmiş gibi. O zaten tek başına bir efsane.
Tercihimi kaymaktan yana kullanırım çünkü bu tarz tatlıların yanında genelde çay içiyorum dondurma alakasız kalıyor
Dondurma fresh olur ya kaymak uyku yapar :) ağırlaştırır..
Künefeyse kaymak ağır olur dondurma tercih ederim.
Abla az insaf ya gece gece canım cskti offf çok guzel
Kendimi tercih ederim çünkü benim nefis tatlım sevgilim
acaba künefe sevmeyen tek insan ben miyim 🙄
Kış olsa kaymak yaz dondurma künefe yerim sizi.
Bence asidi bol ekşili bir içecek, ev yapımı limonata şekersiz sade limonla 😉
Çay istiyorum
Çay demedim ki
Eee tatlının yanında çay seviyorum ne yapayım 🤔
Tatlıya kaymak mı dondurma mı istersin
İlla ki bu ikisinden birisini seçmek zorundasın diyosun yani? Tatlıyı sade ve çayla yiyemiyoruz öyle mi🤔
İyi öyle içç 🤦🏻♀️
Saol 😂
dondurma en iyisi
Şerbetli tatlılardan soğudum
Tatlı bana zaten aşırı ağır gelir kaymağı tercih etmem direk dondurma
Üstüne bir güzel sütlü dondurma
Kadayıfın üzerine sütlü k. maraş dondurması off canım çekti ya
kunefe olsunda.. gerisi tefferuat..
Bunun yanında kaynak ama manda kaymağı olacak 🤤
Kaymak agir geliyor ya dondurma cok iyi
Çay ya ne kaymak ne dondurma kaçak çay 😂
farketmez, fıstıklı kadayıf öyle de gider.
Dondurma tabi ki ve çay olmazsa olmaz
Ben her daim kaymak diyorum
Dondurma
Kaymak tercih ederim
Dondurma alayım ben..
Dondurma güzel giderdi
Dordurmaaa 😅🤤
Dondurma tabikiii
Dondurma
Dondurmaa
Dondurma
Çünküsü yok dondurma işte 😂