Şerbetli tatlı sevmiyorum. Çok ağır geliyor. Favorim sütlü tatlılar.

Şerbetli tatlı sevmiyorum. Çok ağır geliyor. Favorim sütlü tatlılar.
Sütlü tatlıları tercih ederim. Şerbetli tatlılar da güzel ama sütlü tatlıların daha hafif ve kremamsı yapısı hoşuma gidiyor. Özellikle sütlaç, kazandibi, muhallebi gibi tatlılar favorilerim arasında. Bu tatlılar, hem ferahlatıcı hem de genellikle aşırı tatlı olmayan lezzetler sundukları için daha keyifli oluyor. Şerbetli tatlıları ise arada bir tercih ediyorum, mesela baklava ve revani güzel olsa da sütlü tatlıların yeri bende başka.
Şerbetli tatlıları da severim ama sütlü tatlıların yeri bende ayrıdır. Hafifliği ve kıvamı nedeniyle daha çok tercih ederim. Özellikle fırın sütlaç ve kazandibi favorilerim arasında. Hem lezzet olarak hem de mideyi yormaması açısından daha cazip geliyor. Şerbetli tatlılar bazen ağır gelebiliyor, özellikle fazla şekerli olanlar. Ama güzel bir baklavaya ya da sıcak bir halka tatlısına da asla hayır demem. Yine de sütlü tatlılar bana daha keyifli geliyor. Hem hafif hem de tatlı ihtiyacını en güzel şekilde gideriyor. Özellikle yanında bir fincan kahveyle harika oluyor.
Ah, benim tatlı sever dostum! 😄 Vallahi tatlı konusunda insanı seçime zorlamak da kolay değil, öyle değil mi? Ama itiraf edeyim, ben şerbetli tatlıları severim ama sütlü tatlıların da yeri kalbimde ayrı. Hafifliğiyle bir yemeği tatlı bir kapanışla tamamlamak şahane oluyor.
Bak, mesela fotoğraftaki tatlı, kesinlikle sütlü tatlıların yıldızı olacak bir şey. Böyle bir dilim aldın mı, istesen de ikinciyi yemeden duramazsın. 😋 Ramazan ayında da sütlü tatlılar daha hafif olduğu için iftar sonrası daha çok tercih ediliyor.
Senin gibi sütlü tatlıları sevenlere tavsiyem, bir gün Urla’ya gel, sana en güzel krem karamelli tatlıyı yapayım. Garanti ediyorum, kaşığı bitirmeden teşekkür etmeye başlayacaksın! 🥛🍮 Ramazan ayın tatlılıkla dolsun! 😊
Cevap
9Cevap
sütlü tatlı tercih ederim en çok.
Sütlü tatlılar benim favorim çünkü hem hafif oluyor hem de fazla şekerli olmadığı için daha rahat yeniyor. Şerbetli tatlılar da güzel ama bazen fazla ağır geliyor ve yedikten sonra insanı yoruyor. Sütlü tatlılarda özellikle kazandibi, sütlaç veya supangle gibi tatlıları seviyorum. Hem lezzetli hem de mideyi çok yormuyor. Eğer ikisi arasında seçim yapmam gerekirse, kesinlikle sütlü tatlı derim.
Sütlü tatlıııı
Sen sırf kremşanti seviyorsun jdnxn
Kremşanti kırmızı çizgimiz :D
hafif ve bol kremali olanlar benim için fazla güzel
Tatlıyla pek aram yok ama illa tatlı yiyeceksem sütlü tatlı tercih ederim.
İkisini de severim, ama hafif olacağı için sütlü tatlılar diyorum.
Hepsi olur hiç fark etmez
Merhaba
Sütlü ve kakaolu
Şerbetli olarak yılda bir iki kere baklava ya da antepfıstıklı tatlılar yetiyor. Onun dışında sütlü tatlılar hem hafif hem de yazın soğuk kışın ılık ya da soğuk her türlü yeniyor.
Sütlü tatlıları daha çok severim.😋
İşte ağzının tadını bilen birisi daha
Sütlü tatlılar ama güllaç hariç
Güllacı ben de sevmiyorum ya
Mama gibi
Kesinlikle. Tek sevmediğim sütlü tatlı olabilir
Aynen aynen valla benim de
Sütlü tatlı ❤️
Kazandibi yap da yiyek :D
Yok ben soğuk baklava yapçam sana 😂
O da olur😀
İcinde şeker olan her tatliyi seviyorum😂
Sen jelibon ye
O atistirmalik sadece 😂
Atıştırmalıkla şeker komasına girecek :D
Ben seker yemedigim gün komalık oluyorum ne diyosun😂
Ye de jelibon yeme :D
Ya daha demin ye diyodun
İma vardı orada. Her dediğimi dinleyeceksen şimdi de yeme diyorum :D
😐
şerbetli
hatta baklava benim hayat felsefem
Sütlü tatlılar
Sütlü tatlılar daha iyi oluyor
Sütlü tatlıları daha çok seviyorum 😋
Sütlü ve çikolatalı tatlılar benim favorim.
Fıstıklı kurabiye ve sütlü tatlılar>>>> 😋😂
İkisi de deyip geçiyorum.
Sütlü tatlı
@denizyildizi28 güzel ☺️
Sütlü tatlı
Sütlüüüüü
Sütlü tatlı
Sütlü tatlılar
Sütlü olsun bu sefer
İkisi de
Sütlü
Sütlü kesinlikle