Yeme & İçme Çayınızı şekersiz mi içiyorsunuz, şekerli mi? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor İki türlüde içerim çayı, çoğunlukla şekerli içerim Şekerli içiyorum Şekersiz içiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayınızı şekersiz mi içiyorsunuz, şekerli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günaydın ben çay içmiyorum sadece kahve içiyorum oda şekerli veya şekersiz fark etmez 2 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şekersiz içerim çayın tadı şekersizken alınıyor 2 0 Yorumla
meraklimelahat_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şekersiz çayın tadı daha güzel geliyor, asıl tadını alabiliyorsunuz 2 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Ben çay içmiyorum o yüzden içtiğim nadir durumlarda da fark etmez 2 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Biraz şeker katıyorum çünkü şekersiz çok kötü oluyor. 2 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Şekersiz ancak bu havalarda içemiyorum yakıyorYani çay içtiğim zaman vücudum yanıyor 2 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kahvaltida sekerli zaten baska da cay icmem o yuzden sekerli shdhsh 2 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. şekersiz içiyorum artık ama her yerde şekersiz içilmiyor onu farkettim 2 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 850 cevap paylaştı. Şekersiz içerim. Çayı da kahveyi de şekersiz seviyorum. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çayı şekersiz içiyorum ama şeker kullandığım zamanlar da oluyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kabızlığı ve anksiyeteyi azaltması için şeker kullanımını yarı yarıya azalttım, gayet memnunum. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Şekeri çok atıyorum ya 2 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Tatlı ihtiyacını karşılıyor 2 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçtiğimde demli ve şekerli içerim.. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. şekersiz içiyorum 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 838 cevap paylaştı. Şekerli 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şekerli tercihim 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek şeker 1 0 Yorumla
Ormantiklatte06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Şekersiz tabikide çayın tadını daha güzel alıyorum 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. şekersiz 1 0 Yorumla
Barköşesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sen varsan şekere ferek kalmaz 0 5 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Ben öfkenin ta kendisiyim şeker değilim! Yorumla Barköşesi +1 yıl Kaşığımı şeker kutuna daldırınca öfken geçer 😘 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Knk bu 2 yıldır var kronik öfke küçük şeylere bile öfkeleniyorum artık Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Senin bu yorumunada sinirlendim-_- Yorumla Barköşesi +1 yıl Hımm Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tek şekerli 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. şekersiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Günaydın ben çay içmiyorum sadece kahve içiyorum oda şekerli veya şekersiz fark etmez
Şekersiz içerim çayın tadı şekersizken alınıyor
Şekersiz çayın tadı daha güzel geliyor, asıl tadını alabiliyorsunuz
Ben çay içmiyorum o yüzden içtiğim nadir durumlarda da fark etmez
Biraz şeker katıyorum çünkü şekersiz çok kötü oluyor.
Şekersiz ancak bu havalarda içemiyorum yakıyor
Yani çay içtiğim zaman vücudum yanıyor
Kahvaltida sekerli zaten baska da cay icmem o yuzden sekerli shdhsh
şekersiz içiyorum artık ama her yerde şekersiz içilmiyor onu farkettim
Şekersiz içerim. Çayı da kahveyi de şekersiz seviyorum.
Çayı şekersiz içiyorum ama şeker kullandığım zamanlar da oluyor.
Kabızlığı ve anksiyeteyi azaltması için şeker kullanımını yarı yarıya azalttım, gayet memnunum.
Şekerli şekersiz acı oluyor.
Bana farketmiyor çay olsun da
Şekeri çok atıyorum ya
Tatlı ihtiyacını karşılıyor
Çay içmiyorum ki 😂
sekersiz iciyorum, tavsiye ederim
İçtiğimde demli ve şekerli içerim..
şekersiz içiyorum
Çay sevmem ama içersem şekersiz
Tek şekerli içiyorum.
Şekerli
Şekerli tercihim
Şekersiz cay mi olur ya
Şekersiz
Tek şeker
Şekerliii
Bol şekerli valla öbürü acı su oluyor
Şekersiz tabikide çayın tadını daha güzel alıyorum
Şekersiz çay işkencedir
Çay içmiyorum içersem şekerli içiyorum
şekersiz
Sen varsan şekere ferek kalmaz
Ben öfkenin ta kendisiyim şeker değilim!
Kaşığımı şeker kutuna daldırınca öfken geçer 😘
Knk bu 2 yıldır var kronik öfke küçük şeylere bile öfkeleniyorum artık
Senin bu yorumunada sinirlendim-_-
Hımm
Tek şekerli
Şekersiz içerim
Şekersiz sevmiyorum tatlı içer acı konuşurum
Şekersiz daha iyi
şekersiz.
Çayı sevmem