🧠 açılmış, bir şeylerin farkında, hayvanlara zarar vermenin hiçbir bahaneye sığamayacağını düşünen, vegan olan var mı?
Saçma sapan yorumlar istemiyorum. Vegan olan yazsın lütfen.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 🧠 açılmış, bir şeylerin farkında, hayvanlara zarar vermenin hiçbir bahaneye sığamayacağını düşünen, vegan olan var mı?
Saçma sapan yorumlar istemiyorum. Vegan olan yazsın lütfen.
Kırmızı et yemiyorum ama vegan değilim sadece deniz ürünleri ve nadir de olsa tavuk yiyorum. Ayrıca yumurta, yoğurt gibi ürünleri çok seviyorum, vegan olmayı düşünmüyorum. Alınan kalsiyum baya düşük olduğu için b12 dahil bir çok vitaminin eksikliğine yol açabiliyor.
Hayır, kesinlikle değil. Doktorları dinlemelisin. Seviyorum dediğin şey bağımlılık maddesi, kazain. + Yumurta civcivlerin katledilmesi demek ki tavuğun regli. Yoğurt, doğan her erkek buzağının doğar doğmaz kesilmesi demek. Dişilerin ise annelerinin kaderini ömür boyu yaşaması : sürekli daima gebe bırakılması (döllenmesi) yani tecavüz. Sevgin bütün bunlardan ağırsa, kendini acilen sorgulamalısın.
Ramak kaldı
Ne gerekiyor
Bir şey gerekmiyor ben de hoşlanmıyorum hayvanlar konusunda yapılanlardan maalesef
Cevap
3Cevap
Et severim de pahalı. Taziyelerde bayramlarda filan geçiyor bogazimizdan. Ben de vegan mı oluyorum 😁
Birisini hatırlattı. Vefan olarak tüm vitamin proteinleri alacağını düşünen bir kaç kadının ölme olayını hatırladım birden.
Yazzık. Bir a... noksanı daha. Sen mide se. sini yaşıyorken masumlar acılar içinde ka. lediliyor. Masumlar senin bedenine alacağın vitaminden (!) daha önemli benim için ve birçokları için.
Yukarda hakaret davası açacağım biri var + sen de eklendin. Hakaret ettiğin için.
Hayvan hayvanı yer sen yiyemezsin. işinize geldiğinde biz hayvanlardan üstünüz hayvan insan eşit değildir diyen, işinize gelmediğinde hepimiz hayvanız yeriz'ciler. Sizler hem bilgisiz hem de vicdan yoksunları bencil kişiliklersiniz. Veganlari yildirabilecegini sananlar daha çok bekler. veganligi sanki bir beslenme biçimiymiş gibi gösterenler ne kadar a. tal olduklarını da kanıtlıyor. Once veganligi öğren.
Masum dediğimiz canlılar hissedebilir, bebekleriyle yaşamak onları sevmek, tüm bireyler gibi hayatta kalmak isteyen, acı çeken, mutlu olabilen canlılar. Onlar mal değil canlı. Birey.
Mide seks. inden önce merhametine odaklaniyorsa biri, insandır. NOKTA.
Kişilik mental problemi mı yaşıyorsunuz. Kendi sorunuza yazınca gülücük, saygı çerçevesinde yaklaşım. Ama bana ait benim duvarımda benim sorumda, üstelik veganlar yazsın dediğim halde vegan olmadığın+saçma sapan yorumlar yaptığın halde... Kimin kime ne yazdığı her şey ekran görüntüsü ile kayıtlı. Ben kendimi bu işlere adamış biriyim. Dilekçeyi veriyorum yarın. Torbacı kimmiş bir de onu araştırmış olurlar hem.
Ettiğin hakaretin bedelini hukuk alıp verecek.
"Kafan baya güzel"
''cani"
Bunlar da eklenecek.
*Baya diye yazılmaz. Bayağı diye yazılır. B12ye ne kadar ihtiyacın olduğunu kendin gösteriyorsun.
Klavyeden öyle istediğin gibi insanlara yazamayacağını yasa kanun çerçevesindeki işlemler gösterecek sana.
Son yazdığın da alındı. Selamı da ileteceğim hiç şüphen olmasın. Şimdiden biriktirmeye bak. Çünkü , evet hepsi hakarete girer, yarın hallederiz yazıyı diye dönüş yaptı bana.
Kuş beyinli nerde yazılı. Kaçışın yok. Benim ne dişli biri olduğumu bilseydin zaten soruma yazmaya cesaret edemezdin.
Devam et. Neyine güvendiğini hakime anlatırsın artık. Şaka yaptığımı falan sanıyor olmalısın.
Verebilirim dediğin adresi de yazsana. Celb evrakı geldiğinde görürsün.
Hakim devletin. Resmiyete dair hiçbir şeyi bilmediğin o kadar belli oluyor ki yazım şeklinden. Hafife aldığının ağırlını celbi aldığında hissedeceksin.
Soru benim, uzatan sensin. ... gitmesi gereken de sen. Daha savcı hakim ayrımı yapamıyor, vah.
La belamısın mk. İstediğin yere ver , istediğini yap diyorum
Geçip karşıma mikik mikik konuşuyorsun. Mk yerinde hakimin savcının nr b. k olduğunu biliyorum sana korkmuyorum. Hatta s. klemiyorum demek istiyorum sen kuş beyinli şey bunu bile algılayamıyorsun. Daha birde çıkıp veganlık iyi diyosun. Vegan olmasan bu kadar g. erizekalı olmazsın. M. al mk. Çattık gece gece
Yukardaki arkadaşı bile erteleyecegim. Yarın işim tamamen sensin.
her şey bir tarafada neden böyle sığ düşünüp hakaret vari konuşuyorsunuz? Sizin derdiniz ne. O değil benide kötü konuşturup sonra vicdan yapmama sebep oluyorsunuz. Hakkatten sizin sorununuz ne? Bu açıklamam dava etmenden korktuğum ya da çekindiğim için değil. Ben bu dünyada hiç bir şey den korkmuyorum. Ne tuhaf insanlarsınız. Adamı zorla tahrik edip can sıkıyorsunuz.
Yine mahkemeye verebilirsin sıkıntı yok. Ama biraz yaşının olgunluğunu sergile
Biliyor musun veganlık aslında neden var
Katledilen, sömürülen masumların bu leş dünyaya ait olmadığını göstermek, bu katliama alet olanları uyandırmak için.
Neden diye sormak bile hata.
Nasıl besleniyorsun peki.
Et veganıyım mangal tavuk eti severim
Önce beyninin içini doldur sonra katl. t
Kes s. rtük kaybol
Ekran görüntüsünü aldım. Teşekkürler. Tazminatı iyidir bunun.
Dqşsaklarimı yala
Bekle ve gör a... noksanı
S1ktir git evlat cok ciddiyim s1ktir git
Yarın avukata vereceğim. Nickin ip'in site tarafından alınacak. Devreye hukuk gireceği için tıkır tıkır ilerleyecek.
Peki yqrrağımı tuzlu yersen veganlığın bozuluyor mu
Bunu da ss'ledim.
Yqrramı mı gosterecen avukata umarım büyükmüş der
İkiniz de o kadar... Çok hafife aldınız siz bu işi. burada çok yüz vermişler size. Hukuk alacak o yüzü.
S1kimi kaşıdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?