Güncellemeler
+1 yıl
Dünya sağlık örgütü ve pek çok doktorun güncel olarak desteklediği bir beslenme biçimi. Sadece tek bir doktora güvenmek yerine ön yargılardan uzak her araştırmayı okumanı öneririm. Sağlık sektöründe çalışanlar da toplumsal normlardan etkilenir. Yapılan çalışmaları süt endüstrisi destekleyebilir. Bağımsız çalışmalara yönlenmelisin. Tavsiyelerimi dikkate almak zorunda değilsin. Konuşmayı uzatmak zorunda da değiliz. İyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben Vegan besleniyordum. Sonra aşırı halsizlikten ve yorgunluktan doktora gittim. Doktorum süt ve süt ürünleri ye dedi. Et ye dedi. İlaç verdi ve yemeğe başladım. Midem kaldırmazdı vegan olmayan yemekleri ama alıştım. Şu an daha iyiyim.
5 yıldır veganım epey de sağlıklıyım da. Doktorunuz yanlış yapmış.
Sanmıyorum. Eskisi gibiyim. Allah’a şükürler olsun. Bir daha da vegan beslenmem. 13 iğne iki tanede ekstra hap içiyorum. Et yemek halan benim için zor. Dün ilk defa et yedim uzun bir aradan sonra. Vegan beslenmeden önce saat üçte kalkardım. Fitness ve koşu yapardım. Ama kolumu kaldıracak halim yoktu doktora gitmeden önce.
Veganlık kötü demiyorum * bana yaramadığı kesin.
Sana özel bir durum. Veganlıkla bunun alakası yok.
Çevrem de bir sürü insan var.
Böyle beslenen.
Hayvan cesedi kemirmekten bir kaç ilaç takviyesi almak iyidir bence.
Hayvan cesedi kemirmezsen ahzemir gibi birçok norölojik hastalığa yakalanbilirsin. O hastalığa yakalanmamak için çiğ et yerim. Çünkü kendisi iğrenç bir hastalıktır. Yakın çevremde mevcut hasta olan insanları görerek söylüyorum. Üstelik veganlık birçok doktor tarafından sağlıksız bir yeme biçimi olarak kabul ediliyor. Ki şekil a da görüldüğü gibi. Çokta sağlıklı sayılmaz. Size ve çevrenize mi güvenmeliyim? Yoksa 6 yıl tıp okuyup üstüne bu alanda 4 yıl okuyan doktoruma mı? Tabiki doktoruma güveneceğim. Neyse size iyi günler dilerim.
Benim sağlıkçı olmadığımı nerden biliyorsunuz? Vegan beslenmenin sağlıklı olduğuna dair binlerce makale var.
İçine öyle yalanlarla rahatlatıyorsan rahatlat. Bu bir canlıyı öldürüp yediğinin gerçeğini değiştirmiyor.
Binlerce makale sağlıklı olduğunu söylüyorsan , peki benim yaşadığım bu durum nedir? Yüzde birlik kısım için bile sağlıklıksızsa buna sağlıklıklı demek yanlıştır. Üstelik siz sağlıkçı olsanız da size güvenmem sebebi de bana kötü gelen bir şeyi savunmanız. Vicdanen rahatsız olduğumu nereden çıkardınız? Ben veganlığı hayvan sevgisinden dolayı yapmıyordum. Sağlık için yapıyordum ki sağlığıma zararlı olunca bıraktım.
Dünya sağlık örgütü ve pek çok doktorun güncel olarak desteklediği bir beslenme biçimi. Sadece tek bir doktora güvenmek yerine ön yargılardan uzak her araştırmayı okumanı öneririm. Sağlık sektöründe çalışanlar da toplumsal normlardan etkilenir. Yapılan çalışmaları süt endüstrisi destekleyebilir. Bağımsız çalışmalara yönlenmelisin. Tavsiyelerimi dikkate almak zorunda değilsin. Konuşmayı uzatmak zorunda da değiliz. İyi günler.