Yeme & İçme Sabah kahvesi yapıldı mı ☕️? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben sade turk kahvesi yaptim, baklava vardi evde 1 dilimle ictim. Sabah kahvesi yapıldı mı ☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet yaptım 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çayla başladık kahveye de bi yarım saat sonra geçeriz gibi 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla AliceMixfield +1 yıl Sana daa💞 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kahve değil ama çaylar içildi yanında baklava da yoktu sigara vardı çay ve sigara vazgeçilmezimdir 0 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır kahve yapmadım 1 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Meshur aksam kahve postlarini bekliyoruz kanka😊 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Canım isterse yaparım kahve Yorumla Aslı306 +1 yıl Beklemedeyiz 🤗 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Peki o zaman :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birazdan kardeşimle İstanbul da kahvaltı yapicaz şu an tren beklemedeyiz yolculuk için 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun ne guzel Yorumla
evlinohut Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Baklava duyunca ağzım sulanıyor🤤😅Kahvemi bitirdim ben 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla evlinohut +1 yıl Darısı güne yeni başlayanlara Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu bardağı nerden bulabiliriim 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Int denk gelmistim siteyi hatirlayamiyorum Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Ohh hayat sana güzel valla 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Ne yaptim ki bir kahve Yorumla Mrengineerac +1 yıl İşteyim şu an onu bile bulamıyorum 😂 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. afiyet olsun benim kahveyle aram yok :) 0 3 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkurler Yorumla sedomania2 +1 yıl rica ederim Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Henüz yapılmadı maalesef... 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok sıcak yapmadım ondan :D 0 0 Yorumla
karadeniizfırtınası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet 😊 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla karadeniizfırtınası +1 yıl Sağol aslı hanım sanada afiyet olsun 😊 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Hazırlanıyor. 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
mlsszm Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Yapıldıııııı 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla mlsszm +1 yıl Teşekkürler sana daaa Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yoooo 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saatler önce hemde 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Sabah içmem 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. hayırrrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet yaptım
Çayla başladık kahveye de bi yarım saat sonra geçeriz gibi
Afiyet olsun
Sana daa💞
Kahve değil ama çaylar içildi yanında baklava da yoktu sigara vardı çay ve sigara vazgeçilmezimdir
Hayır kahve yapmadım
Meshur aksam kahve postlarini bekliyoruz kanka😊
Canım isterse yaparım kahve
Beklemedeyiz 🤗
Peki o zaman :)
Birazdan kardeşimle İstanbul da kahvaltı yapicaz şu an tren beklemedeyiz yolculuk için
Afiyet olsun ne guzel
Baklava duyunca ağzım sulanıyor🤤😅
Kahvemi bitirdim ben
Afiyet olsun
Darısı güne yeni başlayanlara
Bu bardağı nerden bulabiliriim
Int denk gelmistim siteyi hatirlayamiyorum
Ohh hayat sana güzel valla
Ne yaptim ki bir kahve
İşteyim şu an onu bile bulamıyorum 😂
afiyet olsun benim kahveyle aram yok :)
Afiyet olsun