Yeme & İçme Sabah kahveleri yapıldı mı☕️? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben yaptim yanina cikolata koydum. Beni tek mutlu eden şey kahve.💜 Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler @Bgyontar Sabah kahveleri yapıldı mı☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet yaptım 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Az önce yaptım şu an dibini görmek üzereyim :D 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Gökay90 +1 yıl Teşekkürler sana da afiyet olsun Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok ben sadece şu içtim o kadar bu sabah 0 3 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun🙂 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Sana da afiyet olsun :) Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkurler🙂 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Yok aşkom daha yapılmadı 😌 0 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Olsun kanka senin nasilim sorun olucak mi? Sabah ilk gozum bunu ariyor.😊 Yorumla everkeğii +1 yıl Bakıcaz 😌💅 Yorumla Aslı306 +1 yıl Beklemedeyiz😊🦄 Yorumla everkeğii +1 yıl 💋💋 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Günü çayla açtım bir saate kadar da kahvemi içerim 0 3 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla AliceMixfield +1 yıl Teşekkürler sana sa Yorumla Aslı306 +1 yıl Rica ederim Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Yapılacak birazdan. 1 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
neversaynever98 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben hala yatıştayım ayılamadım 1 1 Yorumla remzi1905 +1 yıl @neversaynever98 biz iş başı yaptık bile. ne uyudun arkadaş kalk hele. Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İcmem kave 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. kahve içmem pek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana da yapar mısın 😊 0 5 Yorumla Aslı306 +1 yıl Tanisam belki😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp atıyorum tatlım Yorumla Aslı306 +1 yıl Sen erkeksin ugrastirma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl anladın tatlım Yorumla Aslı306 +1 yıl Tatlim matlim duzgun konus. Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günaydın 0 0 Yorumla
halimerdem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kahve olmazsa olmaz 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla halimerdem +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet yaptım
Az önce yaptım şu an dibini görmek üzereyim :D
Afiyet olsun
Teşekkürler sana da afiyet olsun
Yok ben sadece şu içtim o kadar bu sabah
Afiyet olsun🙂
Sana da afiyet olsun :)
Tesekkurler🙂
Yok aşkom daha yapılmadı 😌
Olsun kanka senin nasilim sorun olucak mi? Sabah ilk gozum bunu ariyor.😊
Bakıcaz 😌💅
Beklemedeyiz😊🦄
💋💋
Günü çayla açtım bir saate kadar da kahvemi içerim
Afiyet olsun
Teşekkürler sana sa
Rica ederim
Aynen benim de stresimi alıyor kahve
efet risettor aldım içiyorum
Yapılacak birazdan.
Afiyet olsun
Ben hala yatıştayım ayılamadım
@neversaynever98 biz iş başı yaptık bile. ne uyudun arkadaş kalk hele.
Yapılmadı
İcmem kave
kahve içmem pek.
Sabahları kahve içmem
Bana da yapar mısın 😊
Tanisam belki😏
Tkp atıyorum tatlım
Sen erkeksin ugrastirma beni
Nasıl anladın tatlım
Tatlim matlim duzgun konus.
Günaydın
Kahve olmazsa olmaz