Yeme & İçme Günaydın 🥰😍 içildi mi sabah kahveleri? aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Her sabah bir çocuk uyanır içimde.Her şeye inat gülümseyerek...Umursamadığımdan değil, duyumsadığımdan hayatı...Hesapsızdır yaşamak!!!Alıp verdiğim nefes bile emanetken.Şükre günaydın!!! Alıntı Gün güzellikler getirsin hepimize..🥰❤️💐💙 Güncellemeler8 ay SS için teşekkür ederim 😊🥰😍 Günaydın 🥰😍 içildi mi sabah kahveleri? Cevapla Çocuk Soruları Getir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sabahın ilk ışıklarında içtim. Sence yetmiş midir 1 1 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Tabi ki hayır.. Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 8 ay Evet tabii ki içtik... 1 3 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Afiyet olsun 🥰 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Rica ederim 😊🥰 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Güno, evet, sana da afiyetŞiir içinde tsk. ler 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Günaydın hayır içmedim 1 0 Yorumla
WalkintheSky Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Öğle çayı içiyorum kahve öğleden sonra 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 8 ay Günaydın su an ıcılıyor 1 3 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Afiyet olsun.. Yorumla devilish_humanity 8 ay sızede afıyet olsun enerjınız hep boyle guzel olsun :) Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Amin 🤲 teşekkür ederim 😊 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Cay içiyorum 1 4 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Afiyet olsun, bende çay içiyorum... Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Sanada afiyet olsun 😊 Yorumla aşkatövbelibiri 8 ay Teşekkür ederim 😊 Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Rica ederim 😊😊 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Evet evet içildi... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sabahın ilk ışıklarında içtim. Sence yetmiş midir
Tabi ki hayır..
Evet tabii ki içtik...
Afiyet olsun 🥰
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊🥰
evet, şimdi bitti
Bugün hiç kahve içmedim.
Günaydın 🌸
pek kahve içmiyorum
Güno, evet, sana da afiyet
Şiir içinde tsk. ler
Günaydın hayır içmedim
Öğle çayı içiyorum kahve öğleden sonra
Öğle yemeğini bile yedim
Günaydın su an ıcılıyor
Afiyet olsun..
sızede afıyet olsun enerjınız hep boyle guzel olsun :)
Amin 🤲 teşekkür ederim 😊
Cay içiyorum
Afiyet olsun, bende çay içiyorum...
Sanada afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊😊
Evetttt
Yok daha içmedim
İçildiii
Evet evet içildi...
Evet içtim
içildi