Yeme & İçme Sabah kahvesi ictiniz mi☕️? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ben yurtta gold kahve ictim, sicak turk kahvesini cok ozledim. Sabah kahvesi ictiniz mi☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kahve yerine çay içtim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Günaydın evet içtim 0 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2 bardak su içtim sadece sabahleyin afiyet olsun 1 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Eliff61 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Az önce içtim sade türk kahvesi her gün olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben henüz içmedim, sana afiyet olsun. 1 6 Yorumla Aslı306 +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Rica ederim. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Aslında hazır paketlerde satılan, granül kahve gibi de hazırlanabilen Türk kahvelerinden alıp yurtta onlardan içebilirsin. Yorumla Aslı306 +1 yıl Gordum onlari denedim ama ayni tad olmuyor icinde ful kimyasal dolu, tavsiyen icin sağol. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Rica ederim. Ben de lisedeyken okulda bir ara onlardan içiyordum. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Aklıma gelince, belki bilmiyorsundur diye düşünüp tavsiye vermek istedim. Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Şimdi içiyorum afiyetler 1 0 Yorumla
Bireysoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hayır ama ben dün akşam Hatay’ın kahvesi yani Süvari içtim 0 0 Yorumla
hihiaynisindan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Hayır:) ismarlayabilirim isteyen varsa sjsjjs 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tek basima içerim belki 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 739 cevap paylaştı. An itibariyle içiyorum 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır sabah çayı içtim 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Aaa ne güzel soba :) 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Evet canisi benim de foto cok hosuma gitti😊 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ac karnina mi 0 1 Yorumla Aslı306 +1 yıl Evet Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. kahve sevmem ya 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çoktan 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçtim tabi ki 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı. Nayır 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Şimdi içecem 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İçtim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Içtim. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. içmem genelde 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 358 cevap paylaştı. İsmarliyayim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kahve yerine çay içtim gadası
Günaydın evet içtim
2 bardak su içtim sadece sabahleyin afiyet olsun
Tesekkur ederim
Rica ederim 😊
Az önce içtim sade türk kahvesi her gün olmazsa olmazım
Ben henüz içmedim, sana afiyet olsun.
Tesekkur ederim
Rica ederim.
Aslında hazır paketlerde satılan, granül kahve gibi de hazırlanabilen Türk kahvelerinden alıp yurtta onlardan içebilirsin.
Gordum onlari denedim ama ayni tad olmuyor icinde ful kimyasal dolu, tavsiyen icin sağol.
Rica ederim. Ben de lisedeyken okulda bir ara onlardan içiyordum.
Aklıma gelince, belki bilmiyorsundur diye düşünüp tavsiye vermek istedim.
İçmedim midem boş çünkü
Şimdi içiyorum afiyetler
Henüz değil, afiyet olsun☕
Hayır ama ben dün akşam Hatay’ın kahvesi yani Süvari içtim
Hayır:) ismarlayabilirim isteyen varsa sjsjjs
Hayır bir demlik çay içtim
Tek basima içerim belki
İçtiiiimmm ☕️🍂
Nescafe Gold içtim
Çay dururken kahve mi çay çay çay
Genelde öğlen içiyorum
Dün içtim bugün içmeyeceğim.