Yeme & İçme Yemek yapma seviyeniz nedir? MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 fırında marine edilmiş portakallı ördek yapmasını bilen birini nerden bulurum mesela? Yemek yapma seviyeniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yemek güzel yaparım elim lezzetlidir ama bir portakallı ördek kadar değil 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yemek yapma seviyem iyidir hojdur 1 0 Yorumla
Beyzaalııı Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Valla iş yerinde bi kız var bunu yapmayı biliyormu bilmem ama çok efendi dürüst biri bide kapalı 30 kişiye pirinç pilavı yapmıştı garibim …dkjsjs 1 1 Yorumla MehmetDemirrr 1 yıl Başarılı diyorsun yani. d Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. fırında marine edilmiş portakallı ördek yapmayı nerden bileyim ben ya 😂 ama ördek yedim daha önce 0 1 Yorumla MehmetDemirrr 1 yıl eti sert ve beğenmedim 😛
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,9b cevap paylaştı. noodle sadece 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 71% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 444 cevap paylaştı. Ben hiçbir canlıyı yemiyorum yapmıyorum da 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemek güzel yaparım elim lezzetlidir ama bir portakallı ördek kadar değil
Yemek yapma seviyem iyidir hojdur
Valla iş yerinde bi kız var bunu yapmayı biliyormu bilmem ama çok efendi dürüst biri bide kapalı 30 kişiye pirinç pilavı yapmıştı garibim …dkjsjs
Başarılı diyorsun yani. d
fırında marine edilmiş portakallı ördek yapmayı nerden bileyim ben ya 😂 ama ördek yedim daha önce
eti sert ve beğenmedim 😛
noodle sadece
Ben hiçbir canlıyı yemiyorum yapmıyorum da
Yani yumurta haşlayabiliyorum