Ben self-servis seviyorum 🌸
Garsonu olan kafeleri mi daha çok seversiniz yoksa self-servis mi?
Ben self-servis seviyorum 🌸
Bu soru bana bi yerden tanıdık geliyo ama shshsh
Self servis daha modern. Hem kendim gidip garsonu beklemeden alma imkanım var. Dezavantajı ise tek olunca masamdan kalkıp yeniden bir şeyler alınca masam kapılabiliyor. Bu sorunu ise birisinin masamı tutmasıyla çözüyorum.
Epey zaman oldu ben kafeye gitmedim. Çünkü en son 24 yıl önce sevgilim vardı gidiyordum. O zamandır bu zamandır kafelere gitmiyorum. Olursa belki. O zaman da self servis olsun isterim.
Gittiğim kişiye bağlı. Eğer karşı cinsle buluşma varsa o zaman garsonluk daha iyi. Yoksa arkadaşlarla self daha iyi. Kendi başıma isem de fark etmez bana hava hoş
Garsonu olan Tabikide evde yeterince self yapıyoz orada bari ayağımıza gelsin 😂
😂😂😂 eic’lik
O neki yaa 🤔
En iyi cevap demek
Hahah uykum var bian anlayamadım 😂🤣Bencede
Teskkurler eig için 🙏
Cevap
43Cevap
Bu saçma uygulama son bulsa ne güzel olur. Yakında bulaşıkları da biz yıkarız. Garson olmalı, self servis mantık açısında saçma.
Self servis sevmem
Self servis sevmiyorum sürekli bir şey eksik oluyo kalk otur derken yemeğin soğuyor falan. Garsonlu yerleri tercih ederim.
Duruma göre değişir. Bilgisayarım ile rahatsız edilmeden sessizce bir köşede çalışmaya gideceksem self-servis, arkadaşlarımla sohbet muhabbet edeceksem garsonu olan yeri tercih ederim.
Self servis. O kadar yoruluyor insanlar bence daha stratejik ve anlayışlı bir sistem self servis. Konu self servislikte değil insan eğitimi oysa.
Şöyle düşünüyorum müşteri için selfservis mekanlar çok iyi bence çünkü kalkmanı bekleyen insanlar yok. Ama selfservis insanları işsiz bırakıyor çünkü kafelerin garsona ihtiyacı var ama bu mekanların yok. Aslında para ödediğimiz yerden de hizmet bekleyemiyoruz. Nerden baksan bu mekanlar kârda ama insanlar zararda. Yine de tercih tabii
Garson servis yapsın abi. Hem bir iş kolu bu. Niye birileri para kazanacakken bu işi biz müşteriler yapalım
Self servis insanı strese sokuyor. Hep bir ne zaman alacağım, beni çağırırlar mı düşüncesi. Nazik ise garson tercihim.
Garson ilgiliyse gerçekten adam gibi işini yapıyorsa garsonlu tabi ki. Diğer türlü self servis tercihim.
self servis seviyorum garson peşinde koşmayı sevmem
self serviste seçmesini ve hijyenine düşkün insanlar için uygun diğeri ise lüks ve seri hizmet
Self servis beni üşendiriyor ya. Yoksa garsonu olan yerden daha hızlı servis orası ayrı
Garsonu olan çünkü para veriyorsak bence masamıza kadar getirmeliler.
Emrime itaat eden insanlar olunca kendimi daha değerli hissediyorum
Evet iyi bildin ben sıkıntılıyım
Senin saçların tüyü kadar doktorlara psikatriye piskologa beyin cerrahilere gittim hepsi boş baraday insanlar. Hepsi de işe yaramaz birer salyangoz
Ruhu, enerjisi olmayan hiçbir yer bana inandırıcı gelmez
Garsonu olan ama yiyeceğim şeye göre bu durum değişebiliyor.
Hem bi kamyon para ödeyecem bırakma bana da hizmet etsinler
Selda servis daha iyi artık en aZından geçirme olayı yok
Kahveye 80 TL verip kendim alamayacağım kusura bakmasınlar. Keyif için gidiyorum.
Benim gibi evde bile su için mutfağa gitmeye üşenen birine, self servis zulüm gelecektir.
Self servis hiç sevmiyorum
Günümüzde artık hersey self servis. Butik kafelerde uzatan/alan modeli var.
Ben kafeye gitmem yemek istediğimi ya sipariş ederim ya da gidip alırım.
Garsonlu mekanları seviyorum.
Garson oln lafaler tabikideee kim uğraşcak diğer şekil
garsonların garip bakışları beni strese sokuyor ve geriliyorum
Self servis her zaman daha iyidir 1 2 garson olur sadece boş toplar ve temizliğini sağlar masanın
Garsonu olan kafeleri severim.
self-servis daha güzel bence
Kadın garson olsun
Garsonu olan..
Garsonu çünkü bahşiş bırakmayı seviyorum
Garsonu olan yerler daha güzel
Garsonu olan.
Garsonu olan.
Genelde garsonu olan kafeleri daha çok severim
Garsonu olan kafeleri daha çok severim.
garsonu olan daha iyi
Bedava çay olan kafeleri