Ben vakıftayım normalde bizde etli menü 60 TL en son yanındakilerle 70 oluyordu e bı 90 olmuştur kampüsün içindeki normal cafede 55 TL olan tost 100 TL olmuş
Rezarvasyon sistemi olmasıda çok saçma diğer üniversitelerde direk karta para yüklüyorsun sonra direk basıp geçiyorsun ama ege de yemeğini 1 hafta önceden perşembe gününe kadar almak zorundasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence baya gelir
10 olur diye düşünüyorum. Yine de dışardan daha uygun olur afiyet olsun öğrencilik zamanının kıymetini bilin
Ben vakıftayım normalde bizde etli menü 60 TL en son yanındakilerle 70 oluyordu e bı 90 olmuştur kampüsün içindeki normal cafede 55 TL olan tost 100 TL olmuş
Öğrenciye uygun değil bence
Aaa ege üni yemeği 12 civarı olur diye tahmin ediyorum
Bende 15 civarı olur diye tahmin ediyorum
Ne guzel ya. yurt dışı ünivlerinde hiç guzel yemekler olmuyor. Canım yurdum.
Yurt dışında dışardan da gayet uygun fiyata yiyebilirsin. burada bir tavuk döner bile 50 tl den başlıyor en ucuzu.
He he sen öyle san
Ayrıca ben fiyatını kastetmemiştim menü olarak kastetmiştim
Her şeyi ekonomiye çekmeyin allah aşkına be
O pilav hâlâ rutubet kokuyor mu? 5 6 sene evvel 20 tl ye doyabiliyordum ancak. Şimdi doymak isteyen bi 50 60 a doyar galiba.
Evladım ne yapsınlar daha masayamı uzansınlar 6liraua şu yemeği veriyorlar zam yapmazsa korkun bence kıçı sağlama alın
bizim unide yemekhane bursu oluyordu yemegi uni karsiliyordu bu sene yine basvurucam çıkar insss
10 lira olur belki.
İnşallah ya
Harika bir menü yemissn yaa
Bizimki 6’ydı. 10 olur bence
Dilencilere bile 10₺ den aşağı veremiyoruz birader
Ege üniversitesi yemeği mi bu
Evet
Az yemedim bu menüden bu tabletten ordan tanıdım 😄
Çorbası çok kötü Ya nedense bu arada sizin zamanınızda ne kadardı yemek ücreti?
Evet bende basıyordum tüm baharatı anca yiyebiliyordum. Daha yeni mezun oldum bende hatta tam olamadımda :d
Rezarvasyon sistemi olmasıda çok saçma diğer üniversitelerde direk karta para yüklüyorsun sonra direk basıp geçiyorsun ama ege de yemeğini 1 hafta önceden perşembe gününe kadar almak zorundasın.
Evet bu konuda bende hep çok sitem ettim yeni mi başladın sen
3. Sınıfa geçtim
30 olur herhal
Abartma ya o kadar olmaz ☹️
senin tahminin ne
15 olur bence çünkü Marmara üniversitesi de 15 yapmış
15-20₺
tavuklu pilav
Bedava