Bir Urfa yiyeyim dedim 100 TL verdim, yazık günah ya...
Ehonomiii coohh eyi diyen avanaklar yüzünden dışarıda bir durum yemek bile lüks.
Bir Urfa yiyeyim dedim 100 TL verdim, yazık günah ya...
Ehonomiii coohh eyi diyen avanaklar yüzünden dışarıda bir durum yemek bile lüks.
Eee tuzu kurular kaybettiği bir şey yok eksilen bir şey yok ve öbür razı olanlarda ses çıkartmayıp yalnızca kendilerine değil herkese de yansımasını gösterenlere karşı çıktıkları için böyle oluyor toplu taşımayla işe gitmek bile lüks oldu
lütfen kimse beni yanlış anlamasın ama bir urfa da 100 lira olmaz be tamam adamda haklı et gider o bu her şey uçtu ama ülkecek baya b... ka girdik hani ha arabam var ev var ama benzinde uçtu durumum iyi ama arabayı hergün çıkarsam deli olurum herhalde durumlar bozuk ya
tabii eskiden her gün urfa yiyoduk ben 94 te askerlik yaptım 5 kere anca yemişimdir. kebap yani. çalışmayan fazla diyor çalışan bayan 60 bin nişan yüzüğü iyimi diyor? yediğini bile yazıyon ya bu ne kafa be?
Ben 103 liraya Zorlu center’da iki baget et dürüm yedim bir de küçük boy içecek ve patates yedim doymadan kalktım masadan ve iyi ki doymadım diyet yapıyordum o sebeple
Bu arada ekonomi berbat kötü tabiki aksini iddia bile edemez kimse
Cevap
49Cevap
İyi bile vermişsin. Daha fazla her yerde. 1 ekmek döner 100 TL olmuş.
Çok pahalı yerlere hayatta gidip bir şey yemeyin. Standart fiyat artık belli. Bizim esnafımız gavurdan beter olmuş artık. Bu emin olun bizim esnafında suçu.
Bu haksız kazanç onlardan çıkacaktır.
Ben yurtdışında yaşıyorum bayramda geldim en son Türkiye bence bağlılık ekonomi şu bu hepsi bir tarafa Türkiye’de bir çok insanın vicdani kalmamış
@Musasönmezoğlu her şekilde kazanıyorlar. 10 kazanıyorlar yok olmaz ben 30 kazanacam diyorsan bu senden de çocuklarından da çıkar. Haram para.
Çünkü bu ülkede maalesef her şey lüks
Yapacak bir şey yok. Muhalefetin de yaptığı bir şey yok. Onun işi tartışmak ve duyurmak. Ama devrimci komünistler halktakş komünizme karşı önyargıları yıkarak zamları seslerle eylemlerle durdurabilir. Tüm halk birden eylem yapsa karşısında kimse duramaz
Dün hamam kese masaj yaptırdık 3 kişi 1100 lira. 3 ay önce 500 vermiştik.. 6 ay önce hamamdan sonra yemek yedik toplam 500 verdik. Uçuyoruz göklere
Geçende annem "Domates, salatalığa 70 lira verdim." dedi. Düşün, sadece domates ve salatalık. Sanki market önümüze salata yapıp koymuş gibi hizmet bedeli var gibi 70 tl.
iyi bile tavuk döner 80 lira
Artık bunları değil yapılacaklari çözümü konuşmaya harekete geçmeye ihtiyaç var. Konuşmak çözüm olmuyor
Bu gün yarım tombik küçük ayrılana 70 lira veren biri olarak söylüyorum. Ucuza yemişsin sikayet etme. Hatta adresi ver bizde gidelim.
böyle olmasını tercih ettiler halkımız yapacak bir şey
Aylar oldu sanırım hazır bir şey almayalı 😁
Urfayı 100 yediysen iyi 150 den aşağı göremiyorum ben bir şey
Değil bin liralık banknot on bin liralık çıksa bu ülke de ekonomi düzelmez bugün bir deste parayla üç şey aldım allah sabır versin bize cinnet getirmezsek iyi.
Dışarda bile yemek yiyemez olduk başka dine mensup olanlar bile herşeyi pahalılaştırmıyor
Ekonomi canlı işte bir dürüm 100ytl hayırlı işler...
Türk insanı yozlaştı, ekonomi insanları yozlaştırıyor
Ben bir kahveye 130₺ verdim bi hamburger menüye 250₺ ödedim.. sen düşün
Ülkemiizzz enflasyonu at yaptı şahlanıyor 100yılın türkiyesi 100 yılın kazığı
100 lira yine iyi vermişsin nerde yedin bende yiyim
Maalesef ya, artık dışarı çıkarken 200 almak bile az
100 TL Urfami var bu devirde ilginç yemeği geç artık sakız bile lüks
Geçen gün burger kinge gittim 130₺ para verdimm 10 sene daha gitmem heralde
Boş yapma biz vatanı dönere kebaba satacak olsaydık şimdiye yicek kuru ekmek bulamıyordun! Bize öncelik vatan gerisi tefarruat 👍
Dısarda yemek yemek artık lüks oldu
Herseyi evde yapıp dısarı cıkıcaz
%52’nin cahilliği bizim hayatımızı olumsuz etkiliyor.
Aslında normal vermişsin, eski hesaba göre 10 lira vermişsin gibi düşün
eskiden ,30-40 tl di zam oldu hrsey
100 loraya urfa mi kaldi aplam. Kesin at eti falan karistirmislardir. Bi daha orada yeme.
Açım diyeni s.. eceksin. Kafeler hâlâ full dolu. Ampule basmaya devam
ben açım kazandigim yetmiyor bana enflasyonlar zamlar yuzunden yalan mı konuşalım
Aç mısın? Gel bakalım şöyle:)
senin gibi terbiye yoksunlari varken iflah olmaz bu ülke
@hemencikicamsuan olmaz
Maalesef ihtiyaçlarımız bile lüks oldu ben bu yıl üniversiteye gidemedim ne yapalım sağlık olsun
100 tl artık 10 tl olmus. Bir bez parcası tişört bile 100 tl den fazla
Maalesef ki dişarda bi koyun sürüsü var onlar yüzünden bizde yaniyoruz
:( yarama tuz bastın şu an geçen iki burgera 300 lira verdik hala içime batıyorr 🥹
Gerçekten çok gereksiz pahalı artık dışarda bı yemek yemek bile çok lüks
Burger king woopper menü olmuş 140 artık siz düşünün
Gene iyi burada tum ekmek tavuk doner ayransiz 75 tl e3 sene once et doner 35 liraydi ya
100 TL mi 250 en aşağı kebap yok
Urfa durum
Sadece DURUM, porsiyon değil.
Hmm çok
100₺ kebap icin beles bu arada
Urfa Durum Canım
Sadece durum
Porsiyon değil.
%52,18'lik davar sürüsü sağolsun bu haldeyiz ☺️
Aynen bir yemek bile lüks oldu maalesef
Şu an 100 TLnin eski değeri kalmadı ki
Lübnanlaşıyor muyuz 😟
Urfada yedinse demek diğer yerlerde 200 den başlar
Dışarıda yemek yemek ne haddine evde yiyeceksin !
Şu anki 100 tl eski zamanın 30-40 tlsi gibi düşün
Lüks olmayan tek şey kaldımı bilemedim şimdi
her şey lüks cepte para yok durumun özeti
az tutmuş üstüne üstlük
1 adana 250 TL verdim bugun :/
Yine iyi yemişsin bence
Ucuz yemissin 2 cigere 2ayran 430 verdim
100 lira mı nerde yedin 😃
Müstehak hepsine elleme :)
Çünkü insanlar seçiminde öyle olmasını istedi
Bedava ben 60 bin TL aylıkla yaşıyorum normal yani
Urfa 100 mu? Yahu çok ucuz değil mi