Yeme & İçme Şalgam ve şalgam suyunu sever misiniz? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce tadı nasıl, yemeklerle mi icilmeli tek mi Bayılırım Sevmem Bazen içerim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şalgam ve şalgam suyunu sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır ben pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Küçükken okul çıkışı bir abi vardı ondan alırdık yemeğin yanında iyi durur mu bilmiyorum içmem ben ama tek başına içilirken güzel 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Severim ama o şalgam her yemeğin yanına yakışmıyor ki. Ben en çok mangalda seviyorum çok güzel gidiyor bir de hafif acılı olcak aman Allahım... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Severim. Ama orijinal şalgam suyu olmalı. Acısı sonradan eklenmeli. Turşu suyu ile karıştırınca daha bir güzel oluyor. 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Halime teyzem bize bir gözleme yapta yiyelim sicak sicak 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acılı olursa evettt 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben pek sevmiyorum
Küçükken okul çıkışı bir abi vardı ondan alırdık yemeğin yanında iyi durur mu bilmiyorum içmem ben ama tek başına içilirken güzel
Severim ama o şalgam her yemeğin yanına yakışmıyor ki. Ben en çok mangalda seviyorum çok güzel gidiyor bir de hafif acılı olcak aman Allahım...
Severim. Ama orijinal şalgam suyu olmalı. Acısı sonradan eklenmeli. Turşu suyu ile karıştırınca daha bir güzel oluyor.
Halime teyzem bize bir gözleme yapta yiyelim sicak sicak
Acılı olursa evettt
Şalgam suyu seviyorum
sevmem