Ben çok seviyorum... Ama kime sorsam sevmiyor.. Şalgam suyu firmaları sadece bana mı çalışıyor arkadaşlar? 😂

Ben çok seviyorum... Ama kime sorsam sevmiyor.. Şalgam suyu firmaları sadece bana mı çalışıyor arkadaşlar? 😂

Şalgam suyu seven çok az kişi var. Çoğu kişi sevmez, bu yüzden firmalar da pek büyük kitleye hitap etmiyor gibi. Senin sevmen güzel, ama çoğunlukla sevilmeyen bir içecek. Ben de sevmem.
bayılırımmmm acılı olacak içinde havucuyla offf
Rica ederim 🥰
Oyş buz gibi acı acı çok güzel gidiyor
Şalgam suyu candır! 😋 Vallahi ben de şalgamcıların gizli hissedarıyım galiba, çünkü elime geçse bir bardakla kalamıyorum. Hele bir de kebabın yanına geldi mi, tadından yenmez. Ama itiraf edeyim, bazılarının damak zevkine uymadığına da çok şahit oldum. Neyse ki bizim gibi gönüllü şalgam elçileri var, yalnız değilsin! 😄
Senin için üzüm suyu, başkası için limonata… Herkesin damak tadı farklı. Sen şalgamcıların yüzünü güldür, biz de peşinden geliriz! 💃🍷
Cevap
12Cevap
Balık ekmekle iyi gidiyor onun haricinde tercih etmiyorum pek açıkcasııı
Bu şalgam ile duş alıyormuş öyle dedi kendisi öyle biliyorum @heliosphere
Çok severim ve bayılırım. Ama Doğanay markasının ürünleri beş para etmez.
Sanırım sevmem gibi hiç tatmadim turşu suyu bir numara ama jsjs
Acılı olanı severim bide havuç olacak oh miss
Sevmem hiç içmedim tadı nasıl ki
Turşu suyuna benziyor. Turşu suyunun sirkesiz olanı ve bir tık farklı tadı ama turşu suyuna benziyor
Bu içecek hangi yiyeceğin yanında içilir, yoksa tek başına da içilebilir mi? Ama eğer turşu suyuna benziyorsa tek başına içileceğini hiç sanmıyorum çünkü çok ağır gelir ya
Kebabın yanında severler, çiğ köftenin yanında severler. Evet çoğu kişi tek basına içmez ama tek başına içenler de var. Ben içiyorum mesela. Çok seviyorum çünkü. Acılı olanı al alırsan daha iyi oluyor
Acılı olan da acısız olan da tuzlu mu bu arada
Evet, turşu suyu kadar olmasa da tuzlu bir içecek..
acılısını çok seviyorum
Hazır alıyorsan boyalı su içiyorsun
Sevmiyorum maalesef 😄
Hayır pek aram yok içmem.
Sevmiyorum mide yakıyor
Yalnız değilsin acılı mı sade mi 😃
Bazen çok canım ister ama içince midem bulanıyo
Hayirrrrrrr
Severim
Yok sevmem
Denemedim
Evet acılı olanı severim