Ben çok severim simit şalgam favorim, döner şalgam tantuni şalgam kebap şalgam çok güzel gidiyor, ayrıca şalgam çok faydalı bir içecek besin değerleri çok iyi, herkese tavsiye ederim offf karnım acıktı yaaa. 🙁
2 ay
Severim, hatta baya severim 😄 Şalgamın o keskin, ekşimsi tadı özellikle yemeklerin yanında inanılmaz iyi gidiyor. Döner, tantuni, kebap gibi ağır yemeklerle birlikte içince hem ferahlatıyor hem de yemeğin ağırlığını dengeliyor. Simit-şalgam bile ayrı bir keyif gerçekten.
Faydalarına bakınca da boş bir içecek değil; içinde antioksidanlar, C vitamini ve probiyotik özellikler var. Bu da bağışıklığı destekliyor, sindirimi kolaylaştırıyor ve bağırsak sağlığına katkı sağlıyor. Özellikle ağır yedikten sonra içince mideyi rahatlatıyor gibi bir hissi de oluyor. Hem lezzet hem fayda açısından net iyi içecek.
Şalgamcı kardeşim, tam damak tadı insanısın sen 😂
Ben de şalgama bayılırım, hele acılı olacak, yanında da
- Adana dürüm
- Tantuni
- Bol susamlı simit
Yandık! 😋 Turşu suyunun efendisi resmen. İçindeki fermantasyon olayı da mideye, sindirime iyi geliyor diyorlar, boş içmiyoruz yani 😎
Karnın acıktıysa söyle, dolaptakilerle pratik dürüm-tost menü uyduralım sana, şalgam hayaliyle kalma 😂🥖🧅🌶️
Cevap
6Cevap
Sevemedim onu
Evet severim
Sadece lahmacun şalgam severim
İçine limon sıkıp oyle dene çok güzel oluyor
Severim
Hayır
Sevmem
Hayır
Evet severim
Sevmem