Hazır
Ev yapımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ev yapımı yoğurt genellikle daha doğal ve taze bir lezzete sahip olabilir. Kendi yoğurdunuzu yaparak, lezzetini kendi tercihlerinize göre ayarlayabilir ve farklı tatlar deneyebilirsiniz. Hazır yoğurtlar ise genellikle daha standart bir tat sunar. Ev yapımı yoğurt, genellikle sadece süt ve yoğurt mayası kullanılarak yapıldığından daha doğal ve katkısız olma eğilimindedir. Hazır yoğurtlarda ise bazı markaların katkı maddeleri, tatlandırıcılar, koruyucular ve renklendiriciler içerebilir. Bu nedenle, katkı maddelerini önemsiyorsanız, ev yapımı yoğurt tercih edebilirsiniz. Ev yapımı yoğurt yaparak, sürecin her adımını kontrol edebilir ve yoğurdunuzun kıvamını, asiditesini ve fermantasyon süresini kendi tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, ev yapımı yoğurtla farklı türler ve aromalar deneyebilirsiniz. Hazır yoğurtlarda ise bu kontrolü tam anlamıyla elde etmek mümkün olmayabilir. :)
Ev yapımı yoğurt dedim ama damak tadımızı bozdular, fabrikasyon yoğurt kalıp gibi geldiği için normal karşılıyoruz artık. Eskiden ben küçükken cam kaselerde mahallede dolaşan yoğurtçular olurdu. Üstünde kaymağı ile, boş kase verip dolusunu alırdın, o zamanlar tadı güzeldir, hatırlamıyorum :)
Ev yapımı
Cevap
5Cevap
Evde çok yapar ananem falan ama hazır süzme gibisi yok
Camız yoğurdu daha iyi olur, Keçi yoğurdu da iyidir.
Hazır assla sevmem el yapımı gibisi yok ama işte heryer yapamıyor bizim sabit alışveriş yaptığımız yer var genelde annem yapar tava yoğurt gibi olur mis
İkisinin de tadı ayrı ya. Normalde ev yoğurdu ama bir şeylerin içine katınca ev yoğurdu tadı biraz kötü olabiliyor
köy yoğurdu der susarım
Ev yapımı mümkünse annemlerin ineklerinjn yogurdu
hazır
Hazır
Ev yapımı daha güzel.
Bana fark etmiyo
Doğal ev yapımı 😋
Ev yoğurdu💖
Ev yoğurdu
Ev yapımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?