Yeme & İçme Sarımsaklı yoğurt mu yoksa sade yoğurt mu? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Sarımsak sarımsak sarımsak sarımsak saaarr mııı saaakkkk Sarımsaklı yoğurt mu yoksa sade yoğurt mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sarımsaklı yoğurt her şeye yakışıyor ve seviyorum. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 24 , eic 78% 1 yıl sarımsaklının yeri ayrıdıreskiden şekerli yerdim bir de :D farklı bir hazzı vardı 0 1 Yorumla frenchgirl16 1 yıl O çok iyiydi yalnız Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Sarımsaklı yoğur tabii. Hele bir de mantıyı sarımsaksız yiyenler var. Hayattan zevk almayı bilmiyorlar 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarımsaklı yoğurdu makarna kızartma vb şeylerde severim.Tek başına tüketmem😀 0 3 Yorumla frenchgirl16 1 yıl Tek başına diil zaten ya bugün bana bişi olmuş ahshsh Yorumla u _Süveyda 1 yıl Sende değil sorun bizde galiba ya 😀 Yorumla frenchgirl16 1 yıl Yok yok inan ki bende bir sorun var bugün ajsjsjs Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 54 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. her daim sarımsaklı nane ve zeytin yağı da olsun lütfen 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sade yiyeceksem sade yoğurt. Yemeğe katacaksam sarımsaklı olmasını severim. Keyifli geceler. 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 33 , eic 77% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 840 cevap paylaştı. İkisi de olur sarımsak da varsa varla yok arası seviyorum öyle aşırı sarımsaklı sevmem 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 42,5b cevap paylaştı. Sarımsaklı yoğurt tercih ederim her zaman tadı daha güzel çünkü ama çok olmamalı 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Sarımsağın aromasını çok seviyorum , herşeye sarımsak ekleyebilirim 😌 yoğurda da çook yakışıyor 0 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kimseye rahatsızlık vermemek adına sarımsaksız tercih ederim yalnızsam sarımsaklı severim 0 0 Yorumla
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 75% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 368 cevap paylaştı. Sarimsakli yoğurt. Evde börek yapıldığında bile yogurta batirip oyle yerim 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor eğer insan içine çıkacaksam sade ama evde takılacaksam sarımsaklı 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Tek başına yoğurt yiyceksem ya sade ya da meyveli... 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neyle yiyeğin önemli tabi 0 0 Yorumla
hakan93ç Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl vücudumuzun istediği zorunlu bir durumda sarımsaklı olması gereklidir. bazı hastalıklar için durum bu.normalde siz bilirsiniz. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Saaaade -kÜfte- 0 2 Yorumla frenchgirl16 1 yıl Ahahahahshahsha çokiyiii Yorumla theastro 1 yıl 😹 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sarımsaklı sarımsaklı yoğurt 😋 0 2 Yorumla frenchgirl16 1 yıl 😍 Yorumla Gezelimmaksat 1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sarımsaklı yoğurt 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sarımsaklı yoğurt 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sade yoğurt. Zaten sarımsak sevmem. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Meyveli yogurt bunları döver :) 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Sarımsaklı yoğurt ayrı bir lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
s DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sade yoğurt. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sade 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Yeme & İçme konusunda 473 cevap paylaştı. Sarimsaklı tabi ki 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. sarımsaklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sarımsaklı yoğurt her şeye yakışıyor ve seviyorum.
sarımsaklının yeri ayrıdır
eskiden şekerli yerdim bir de :D farklı bir hazzı vardı
O çok iyiydi yalnız
Sarımsaklı yoğur tabii. Hele bir de mantıyı sarımsaksız yiyenler var. Hayattan zevk almayı bilmiyorlar
Sarımsaklı yoğurdu makarna kızartma vb şeylerde severim.
Tek başına tüketmem😀
Tek başına diil zaten ya bugün bana bişi olmuş ahshsh
Sende değil sorun bizde galiba ya 😀
Yok yok inan ki bende bir sorun var bugün ajsjsjs
her daim sarımsaklı nane ve zeytin yağı da olsun lütfen
Sade yiyeceksem sade yoğurt. Yemeğe katacaksam sarımsaklı olmasını severim. Keyifli geceler.
İkisi de olur sarımsak da varsa varla yok arası seviyorum öyle aşırı sarımsaklı sevmem
Sarımsaklı yoğurt tercih ederim her zaman tadı daha güzel çünkü ama çok olmamalı
Sarımsağın aromasını çok seviyorum , herşeye sarımsak ekleyebilirim 😌 yoğurda da çook yakışıyor
Kimseye rahatsızlık vermemek adına sarımsaksız tercih ederim yalnızsam sarımsaklı severim
Sarimsakli yoğurt. Evde börek yapıldığında bile yogurta batirip oyle yerim
Duruma göre değişiyor eğer insan içine çıkacaksam sade ama evde takılacaksam sarımsaklı
Tek başına yoğurt yiyceksem ya sade ya da meyveli...
Neyle yiyeğin önemli tabi
vücudumuzun istediği zorunlu bir durumda sarımsaklı olması gereklidir. bazı hastalıklar için durum bu.
normalde siz bilirsiniz.
Saaaade
-kÜfte-
Ahahahahshahsha çokiyiii
😹
Sarımsaklı sarımsaklı yoğurt 😋
😍
🥰🥰
Sarımsaklı yoğurt
Sarımsaklı yoğurt
Sade yoğurt. Zaten sarımsak sevmem.
Meyveli yogurt bunları döver :)