Kendi yaptığım yoğurttan daha güzeli bu dünyada mevcut değil 😋

Tava yoğurt vs çok güzel oluyor ama tabii ki ev yapımı yoğurdun yerine geçmez. Bende ev yapımı yoğurt çok seviyorum. Bazı yiyeceklere yoğurt katmak güzel oluyor ama ev yapımı katı yoğurt yapmak pek mümkün olmadığı için yetersiz kalıyor. Mesela ıspanağı yoğurtsuz yiyemem ve ev yapımı yoğurt katı olmadığı için yetersiz kalıyor bu yüzden market yoğurdu arıyorum bazı yiyeceklerde
Ev yoğurdunu bir tülbentin içerisinde bekletirsen suyu süzülür ve süzme yoğurt gibi kullanabilirsin. Ufak bir tavsiye olsun😊
Tamamdır çok teşekkür ederim deneyelim bakalım
Ben Hazır yoğurtları seviyorum birde meyveli olursa çok güzel oluyor. genelde 500ml olanları kullanıyorum hani şu meyveli Hazır yoğurtlar oluyor ya
Hangi meyveleri tercih ediyorsunn
Ben böğürtlen olanı seviyorum ya da çilek hatırlamıyorum. ama probiyotikli olanlarından. bazen kayısılı
Anladımm afiyet olsun 😋
Teşekkürler :P sana da afiyet olsun
Şu olacaktı yanlış attım 😋
Ev yoğurduna her zaman denk gelemiyoruz ki ama koyun yoğurdu için kurşun atar kurşun yerim. 😂
Koyunun sadece yününü ve meee diye bağırışını sevebildim.. benim yoğurt hakkımı da sana versinler
Kokusunu sevmedin mi? 🙄
Yok çok ağır geliyor
Bana da. 😂
ben yoğurda yoğurt demem, mayasını ben çalmamışsam :D
Ahshs harika
o kadar takılırım yoğurt konusuna yahu :D
Cevap
11Cevap
Ben ev yoğurtcuyum. Hazır yoğurdun tadı bana saman gibi geliyor. Hiç sevmiyorum, her zaman kendi yoğurdumu kendim mayalarım.
Ev yoğurdunu severim ama sürekli yemek istediğim yoğurt türü olmaz. Hazıra alışınca...
Annemle aynı şehirdeyken köyden yaptırıp getirirdi o yoğurdun tadı başka yerde yok şimdi ayrı şehirde olunca mecburen dandik hazır yoğurtlar
Ev yapımı da tat bakımından lezzetli doğal çünkü içinde ne olduğunu sen biliyorsun..
Bimde satılan kaymaklı tava yoğurdu var onu seviyorum benn.
Tabiki ev yapımı. Hazır yoğurt tatsız bir gıda.
Hazır yoğurtlar en kral ev yoğurdu olsun yine yemem
ev yapımı olanlar ekşi oluyo ya
Kullanılan maya ekşiyse ve yoğurt uzun süre beklemişse ekşimeye başlıyor evet
Bi de bize gel😂
Ev yapımı yoğurt tabi
Ekşi ev yapımı ya da ekşi köy yoğurdu
Ev yapımını bulmak kolay olmuyor maalesef.
Farketmez bana yerim ya
Tabii ki ev yapımı tercihimdir
ev yapım sevmiyorum pek 😅
Ev yapımı
Yoğurt yemem
Ev yoğurduuu
Tabiki ev yapımı
Ev yapımı elbette
Ev yapımı tabiki
Hazır yoğurt
Ev yapımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?