Eveeeet, yemek konusunda uzmanlar burada mı?

Hiç anlamam
Zorda kalırsam yaparım
Çok olmasa da arada yaparım
Özel ilgi alanım, gayet iyiyimdir
MASTER CHEF seviyesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eveeeet, yemek konusunda uzmanlar burada mı?

Ben Gaziantep mutfağına dair bir çok yemekleri Gaziantep ve Adıyaman usulünce yaparım çünkü bir taraf Gaziantep diğer tarafta Adıyaman bu yüzden her iki bölgenin de yemesi içmesi meşhurdur genelde yemeklerin baharatlı acılı sarımsaklı olur yaptığım yemeği yiyen bir porsiyon daha istiyor genelde çok beğeniliyor hiç özenme den yaptığım yemeklerde bile lezzet var annem hep der senin elinin lezzeti bana çekmiş kızım felan der gerçekten de öyle yani hiç bilmediğim ilk defa yaptığım tarifler de bile gayet başarılı sonuçlar alıyorum ziyan ettiğim yemek tatlı olmadı daha önce 🥰
Ya aşçılık kursuna bile gittim ama yok arkadaş yapamıyorum benim elimin lezzeti yok. Sadece şeker ihtiyacımı karşılamak adına tatlı yapmak için mutfağa girerim.
malzemeler olduktan sonra cok kolay yemek yapmak. kaliteli malzeme olsa şaheserler meydana gelir.
ama kalitesiz malzemede bile güzel yaptıgımı düşünüyorum. kaldı ki master chef ler genelde kaliteli kullanıyor malzemeleri. üst seviye gdo suz olduktan sonra zaten yemek lezzetlidir
Cevap
31Cevap
Çok kötüyüm maalesef hiç iyi yemek yapamıyorum. bu yüzden de genelde hazır gıdalar tüketirim bazen
Bir Boğa burcu kadını olaraktan; mutfakta bir master şef kadar yetenekliyimdir. Çok şükür; aile ortamında şenliklice yenilince daha da bi huzurlu oluyor insan. Dürüst olmak gerekirse 10 yıl önce; yemek yapmayı pek bilmiyordum. Emek harcayarak, azimle öğreniyor insan yeterki yürekten severek yapmak gelsin içinden💪🏻🧠
Lan boğa burçları hep böyle hem yemeyi hemde yemeği yapmayı sever ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣kız kardesımde böyle😁
Gayet güzel yemek yaparım. Keyif aldığım için erkenden öğrenmeye başlamıştım.
Gastronomi ögrencisi oluyorum. Yemek benden sorulur🤠
Hangi yemekte iddalısın? Yapsan da test etsek birgün
Kardeşimle, annemin telefondan tarifiyle makarna yapmaya çalışıyorduk. Tam anlamamıştık dedim internetten bak. Bir baktım, internete "kulak makarna nasıl yapılır" yazmış 😃😃
Baya iyiyim elim lezzetli, Bence bu doğuştan yetenek de istiyor. Kimya biraz matematik bilmek lazım yemek yapmak için
Üşengeçliğim üstümde değilse bir annenin yapacağı çoğu yemeği yapabilirim. Ama çok üşeniyorum gerçekten. Annelere saygım bu konuda da sonsuz.
Cok asiri ozenerek yapamadigim yemekler bile insanlari hayran birakiyor. Yetenegim var sanirim :)
Aaa biri bana seslendii 😯. Mükemmel ötesi değilim ama pişirmeyi özellikle tatlı yapmayı çok seviyorum. Benim için terapi gibi hatta 🥰
Ben bu konuda oldukça iddialıyım. Yalnız yaşıyorum 5 yıldır ve neredeyse her yemeği yapmayı öğrendim.
Çok şükür Tatlısından, hamuruna kadar yaparım. Yufkada açarım börekte yaparım.
İnsanın bir kızı bir de oğlu olunca insan her şeyi yapıyor.
Her yemeği yapmayı bilmiyorum ama yaptığım yemekler genelde çok güzel oluyor
Özel ilgi alanımdır, yemek yapmak beni heyecanlandırır. Elimin lezzeti taktir görür. 💘
Şef gibi görünüyorum kendimi. Çünkü gayet güzel yemek yaparım.
Meraklısıyım yemek konularının. Nasılım onu yaptığım yemekleri yiyenler söylesinler😎✔️
Fena değilim, yaptığım yemekleri herkes beğeniyor genelde
İlk yaptığım yemeğin lezzetini bir daha tutturamiyirum. Tek sorun bu.
İşime gelen çoğu yemeği gayet güzel yapabilirim
Pek kötü sayılmam hatta yiyenler acile kaldırılınca masraflarını ben karşılıyorum
Mecbur kalmadıkça yapmam ama zorda kalırsam yaparım.
3 çeşit bilirim, aç kalmayacak - ölmeyecek kadar işte ;)
Yapmaktan en cok zevk aldigil seydir
Ne güzel
İyiyimdir ve evde yemekleri ben yaparım begenmeseler yemezler diye düşünüyorum 😂
Hiç uğraşamam. Evimde mutfak var ama mutfakta sadece çorba yaparım gerisini ubereats’den söylerim 😂
bence yumurta kirmak da bi basaridir di mi 🥺🥺
cok iyi yapari, m valla anemdende iyi yapiyum.
yapmayı sevdiğim şeyleri yapıyorum ya da genelde istenildiği zaman
Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😊 şimdiden teşekkür 😎👍
Gayet iyiyim özenirim
Eskiden aşcıydım iyiyimdir
Masterchef demeyelim ama kendi çapımızda yapıyoruz bişeyler.
Güzel yemek yapıyorum ancak mutfağı öyle çok sevmiyorum.
Güzel yaparım ama tek kötü yanı. Ya fazla ya da az yaparım
Özel ilgi alanım, gayet iyiyimdir
Şef gibiyim
Çok olmasa da arada yaparım😋
Severim ve yetenekliyim
Hiç aram yoktur djsjs
İdare eder seviyede
Yaparız ara sıra :)
Zorda kalsam dahi yapmam
Yapıyorum bu sporu ya 😄
Zorda kalırsam yapariz
Çok olmasa da arada yaparım