Migrostan aldım colifornia roll adı.
İlk kez denedim ve hep ön yargım vardı. Yeme asla derdim, ama fena diil ya tadı vasabi igrenç, soya sosuna banınca güzel. Yılda bir, iki kez alır yerim ben bunu. Ortalama puanım 100 üzerinden 65,70

Migrostan aldım colifornia roll adı.
İlk kez denedim ve hep ön yargım vardı. Yeme asla derdim, ama fena diil ya tadı vasabi igrenç, soya sosuna banınca güzel. Yılda bir, iki kez alır yerim ben bunu. Ortalama puanım 100 üzerinden 65,70

Bir keresinde evde yapmıştım hiç beğenemedim. Markette satılanları denemek istediğimde de önerilmemişti ama sen şimdi böyle dediğin için bir kez alıp denemem lazım
Tavsiye ederim bu fena diildi
En kısa zamanda bi denicem gaza geldim😂
Hayır maalesef sushi hiç yemedim ama yemek isterdim tadını merak ediyorum ben şu an balık olarak ton balığı seviyorum spordan sonra iyi gidiyor bir de hamsi seviyorum zaten başka sevdiğim de yok şu an için.
Valla ben bunu ilk kez denedim bu fena diil
Afiyet olsun o zamann 🌸
Ben de geçen gün yedim. Çok ön yargılı davranmışım çok güzeldi
Bende senin gibiydim cidden güzeldi ya💙
Bayılırımmm
Cevap
46Cevap
Yok yemeğimi düşünebileceğim bir yiyecek değil ama onu bi vasabi sosu var onun tadina bakmistim meraktan o da über acı bir şeymiş 😀
Vasabi iğrenç bsy
Aynen katılıyorumm 😬😀
Yedim
İstanbul'da kaen sushi diye bir yer var
Denemek isteyenler icink mekanı tavsiye ederim ama bir daha yemek mi tovbe:)
Ahahsvsgs
Merak edip yesem bile böyle hazırını almam ya. Kıyarım paraya restoranına giderim 😊
Güzel bu
Somon balıklısı ya da karideslisi güzel olur. Soya sosuna da batırınca lezzetli oluyor.
Evet
Wasabi sos çok acıdır. Mide sorunu yaşatır insana yani.. shiriracca sos deneyin, o daha az acı. 👍🏻
Hiç yemedim abla ya :( Bana gereksiz pahalı geliyor :( Doyurucu da değilmiş bir de :(
Doyurucu gayet valla tıkadı yarısında ben ki çok mideli biri olarak bide
Abla kızlar bir kaşık yemek yiyo ayyy çok yedim şiştim diyo zaten yaaa :(
Wasabiyi sushinin uzerine ince ince surup dagitarak yemeyi dene
İğrenç vasabi
sen yemeyi bilememissin :p
Sushi çok severim fırsat buldukça yerim. Pişmiş sushi geçen denedim çok güzeldi üzerinde patates çıtırı olanlarda çok güzel oluyor. Kızarmış Sushide çok güzel.
Evet güzel olur o
Ben pişmişini bile seçerek yiyorum :)) muhtemelen bunu silah zoruyla falan denerim
İlk yediğimde sevmemiştim ama geçen yedim güzeldi.
Açıkçası insanlar post paylaşıyım cool görüneyim diye yiyorlar bildiğin pişmişi kokmuş hamsi. Taze hamsiyi getirsen önlerine yemezler ama onu öyle güzel yiyorlar ki adı şuşi olduğundan herhalde
Roll on ben de severim en son yediğim roll on çok hafif ve çok çiğ balıklı sushiler aşırı soya sosuyla daha yenebilir oluyor
Hafif ve güzel*
Kesinlikle
Bir defa denedim fakat benlik bir yemek değil.
Sushi severim. Ara ara canım çeker sipariş veririm. Yeni denemek isteyenler somonlu olanları tercih ederseniz hoşunuza gidebilir.
Otellerde her türlüsünü denedim benlik değil. Asla canım çekti bir suşi yapayim ya da disarda suşi yemeye gideyim demem. Mide doldurmaca
evet, sushi yedim. ilk başta sevememiştim ama ikinci kez yediğimde sevdim. :) migrostan almıştım bende :D
Hiç yemedim. Ama senin yorumuna bakarak denemeye karar verdim 👍
yedim her çeşidini hem de , üstelik en ünlü sushi restonanında ama benlik değil aslaaaa
Sushi benim en sevdiğim yemeklerden bir tanesi
Susi yiyeceğine * yerim daha iyi zevki var hiç yoktansa
Bayilirim sushiye, fotodakide carfursadan beya migrostan alinmis galiba. Lezzetli gorunuyor 🥰
Ay yedim , daha doğrusu yiyemedim iğrencc 🤑🤑🤑
Yıllar sonra oğlumun zoruyla geçen hafta İstanbul'da meşhur bir sushiciden aldım. Bana hitap etmiyor
Merak ediyorum ama 2 çeşiti varmış birini hiç önermiyolar ahtapot çok merak ediyorum denicem bir gün
Merak ediyorum ama 2 çeşiti varmış birini hiç önermiyolar ahtapot çok merak ediyorum denicem bir gün
Hiç yemedim ve sevmem sevemem bir Trabzonlu'ya sushi yemek yakışmaz 😄
Neden yakismasin.
Alındım gucendim.
Puu trabzonlulugun bu gada miydi
O da trabzonlu yemez o zaten
Hayır. 1 kez yedim. Bi daha yemem o şeyi. 2 gün kusup durdum.
denemistim cıkısta da tavuklu pilavcıda bulmustum kendimi😽
Hayır yemedim güzel mi
Güzel bu
Yedim ama sevmem bir çin restoranında yemiştim tadı bana çok uzak
Marketlerdeki vasabinin gerçek olduğunu sanmıyorum
bu migrosta da ne ararsan var çağ atladılar hatta kartal macrocenter domuz eti sattıklarını dahi duydum
Mikroptan satılan pek iyi değil taze californio rol daha iyidir wasabi degilde buffalo sosa benzer bir soslar daha iyi oluyor.
Pek bayılmam ama bazen canım çekiyor...
Denemedim hiç bir ara denerim ama ne zaman bilemem
Benim damak tadıma uygun değil
Yedim ve çok severim.
Aşırı derecede severim 🫶🏻 Olsa da yesek
Yemedim yemeyi de düşünmüyorum
Ben çok severim sık sık yerim
Yok hayatım yemedim balık sevmiyorum
denedim sevdim
Yemedim sevmem.
Balıksız olanı seviyorum sadece 😅
Evet yedim ama sevmedim bi daha da yemedim zaten
Uzak Doğu mutfağından sadece ramen/noodle seviyorum. Suşi yiyemem.
Hiç sevmedim hele yengeçlisi berbat.
Hiç yemedim ama merak ediyorum
Bu fena diildi
Hım
Hayır yemedim
Ara sıra yerim rejim yaparken iyi oluyor.
Yedim hoşuma gitmişti
Hiç yemedim. Seveceğim bir şeye benzemiyor.
Yedim, severim
yemedim ama tadını merak eduyorum
Yemem sevmem hiç yemedim
Hâlâ yiyeceğim bakalım.
Severim ama cok yemiyorum pahalı çünkü
Hiç yemedim ama deneyesimde yok sanki
Hiç yemedim merak da etmiyorum
Yemedim yemeyecem yemem asla
Recep İvedik yedikten sonra yemeyi bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?