Yeme & İçme Et yemeklerini tüketirken sağlığınızın biricik dostu kekiği yeterince kullanmaya dikkat ediyor musunuz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Kekik #Zahter et yemeklerine kullanıldığı oranda antioksidan özelliği şifasını gösteriyor, farkında mısınız ve kullanıyor musunuz? Bu baharat hep vurgulanır fakat mutfaktaki yeri ne denli sağlam sizce?#yemeicme#tubasueda#🍀🍀 Et yemeklerini tüketirken sağlığınızın biricik dostu kekiği yeterince kullanmaya dikkat ediyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dikkat etmiyorum. Sorudan anlayacağımız üzere dikkat edilmesi gerekiyormuş. 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Marketten bir paket kekik alarak başlayabilirsin 😃 Yorumla gülümserkene +1 yıl Haklısın Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😊😋 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kırmızı ete ve ciğere şahane oluyor. 1 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Kullanıyorum. Baharatsız et yiyemiyorum. Kekik de olmazsa olmaz bence. 1 0 Yorumla
KorsannPiskolog Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kekik ve kimyon bana göre ette vazgeçilmez. Sadece zeytinyağı ve kekikte favori lezzetlerimden biri 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tavuk soslarken çok yakışıyor 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar