Yeme & İçme Mangal malzemeleri nerden alınır? ayşe57 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 mangal hakkında bilmem gereken her şeyi anlatır mısınız Güncellemeler1 yıl mangal malzemesi derken et değil yani et var mangalı nerden alcam koçtaştan falan mı Güncellemeler1 yıl ne kadardır Mangal malzemeleri nerden alınır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bazı kasaplar ve nalburlardan alabılırsın. Mangal havuzu , ızgara , şiş , yellemek için zımbırtı. Uzun maşayı zaten her yerden bulursun 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 51% 1 yıl Yaa yerim seni ksjfjs bakkaldan ksfjdj 0 6 Yorumla LeeCooper2002 1 yıl Neeee koçtaş yok mediamarkt Yorumla ayşe57 1 yıl vardı sanki koçtaşta Yorumla LeeCooper2002 1 yıl Seç market var mı kasap falan, pişirmeciler ya da Yorumla LeeCooper2002 1 yıl Valla ben hiç koçtaş moçtaşa mangal için gitmem ki varsa da pahalıdır bence Yorumla ayşe57 1 yıl kasaptan mı alıyım Yorumla LeeCooper2002 1 yıl Evet al kasaptan yani, böyle gross mros tarzı yerlerde de oluyor Yorumla
wansgep Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl kasap veya et ve et ürünü satan marketlerde 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 71% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Ateş yakıp eti üzerine at 0 0 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Ucuzluktan 0 5 Yorumla Cetin3240 1 yıl Ucuz Pahalı Değil O Kadar Yorumla ayşe57 1 yıl kömür de alcam mj başka ne alcam anlatın ltüfen Yorumla Cetin3240 1 yıl Yani Izgara, Kömür, Tavuk ya da et Yakamazsin Bence Sen Bide Jel Al Yorumla ayşe57 1 yıl jel ve kömür aynanda mı ve yasak mı varmış ormanlarda mangal yasakmıymış öyle bi şey ekim ayına kadar Yorumla Cetin3240 1 yıl Hiç Duymadım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,7b cevap paylaştı. Trendyol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazı kasaplar ve nalburlardan alabılırsın.
Mangal havuzu , ızgara , şiş , yellemek için zımbırtı.
Uzun maşayı zaten her yerden bulursun
Yaa yerim seni ksjfjs bakkaldan ksfjdj
Neeee koçtaş yok mediamarkt
vardı sanki koçtaşta
Seç market var mı kasap falan, pişirmeciler ya da
Valla ben hiç koçtaş moçtaşa mangal için gitmem ki varsa da pahalıdır bence
kasaptan mı alıyım
Evet al kasaptan yani, böyle gross mros tarzı yerlerde de oluyor
kasap veya et ve et ürünü satan marketlerde
Ateş yakıp eti üzerine at
Ucuzluktan
Ucuz Pahalı Değil O Kadar
kömür de alcam mj başka ne alcam anlatın ltüfen
Yani Izgara, Kömür, Tavuk ya da et Yakamazsin Bence Sen Bide Jel Al
jel ve kömür aynanda mı ve yasak mı varmış ormanlarda mangal yasakmıymış öyle bi şey ekim ayına kadar
Hiç Duymadım
Trendyol
her yerde warki
Kasap