"Bu bayram en iyi sofrayı ben kurarım" diyenlere özel yarışma başlıyorr! 🍽 Bayram yemeğinle videolu yarışmaya katılmaya var mısın?

"Aaah nerede o eski bayramlar" diyenleri buraya alalım; sarılmamız, el öpmemiz gereken konular var 🤩

Bayram temizlikleri yapıldı, bayramlıklar alındı. Geriye tek bir şey kaldı, bayramın ruhuna uygun yemek menüsü! Kurban Bayramı'nın en güzel sofrasını kim hazırlayacak, kimler maharetlerini konuşturacak merak ediyoruz 🍗

İster geleneksel lezzetlere sadık kalın, ister farklı tatlar keşfedin; önemli olan bayramın o en güzel paylaşma ruhunu sofranıza yansıtmanız. Lezzet dolu bir bayram sofrasıyla sevdiklerinizi şımartmanızı bekliyoruz 😍

Bu bayram en iyi sofrayı ben kurarım diyenlere özel yarışma başlıyorr! 🍽 Bayram yemeğinle videolu yarışmaya katılmaya var mısın?

En iyi şeflere taş çıkartırım diyorsan videolu yarışmamıza katılım koşulları burada!

• 27 Haziran 2023 tarihinde, yani arefe günü başlayan yarışmamız 1 Temmuz 2023 gece 23.59'da yani bayramın son gününde bitecek.
  • Konseptimiz ana yemekler. Dilerseniz yanına yaraşır bir ürünle taçlandırabilirsiniz.
  • Yarışmaya videolu katılımlar alınacaktır, tek bir video ile yarışmaya katılabilirsin. Videoyu YouTube'a yükleyip sonrasında aldığınız linki cevabınızda paylaşabilirsiniz. Video size ait olmalı ve yarışmaya özel çekilmiş yeni bir video olmalı.
  • Tek ana yemekle değerlendirme yapılacak ancak sen istersen sunum tabağını zenginleştirebilir, yan ürünlerle (pilav, salata) içeriğini zenginleştirebilirsin!
  • Video süresi 1-5 dakika arasında olmalı.
  • Yemeğinin bitmiş halini güzel bir sunumla tabaklayarak göstermeyi unutma, sunum her şeydir!
  • Yarışmamızı en güzel ana yemeği oluşturan 2 KScan'ımız kazanacak. Yemeğin yapım sürecini de bize göstermeni istiyoruz. Kazanan KScanlarımıza 500'er TL Migros çeki hediye edeceğiz.

Kimler bu bayram bizimle? Herkese çok keyifli bayramlar! <3

"Bu bayram en iyi sofrayı ben kurarım" diyenlere özel yarışma başlıyorr! 🍽 Bayram yemeğinle videolu yarışmaya katılmaya var mısın?