Yeme & İçme Fitre Bağış yapacağımız biri yok. Nereye fitre verebiliriz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annem oruç tutamadı kanser hastası. Mobil bankacılıktan nereye gönderebilirim fitreyi? Güncellemeler+1 yıl Fitre zamanı geçti mi yani yapamaz myz yine de Fitre Bağış yapacağımız biri yok. Nereye fitre verebiliriz? Cevapla Banka Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Diyanet vakfına ver gadası her yerde kız kuran kursları yurtları var oralara ver. 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Çevrene bak bir sürü insan var kağıt toplayan çocuklara ver 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bir sürü insan var yaa nasıl bualamdim burada birine bile gonderebilirsin 0 0 Yorumla
Sekaaa0641 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Komşularınıza filan sordurun tanıdık vardır illaki öyle yollamak daha iyi olur ya da tanıdığınız üniversiteye giden birileri varsa 0 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zamani gecti ama fitrenin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa 😔napabiliriz Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Yani yapicak birsey yok ama yinede birine yardim edebilirsin fakir birine Yorumla
man-ın-love Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geç olması mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E et geç oldu maalesef Yorumla man-ın-love +1 yıl Bi hocaya danışın bence Yorumla man-ın-love +1 yıl Şimdi kardeşim fitre ile fidye farklı şeyler biri kişi bari verilmesi gereken miktar diğeri tutulmayan orucun yerine verilmesi gereken para sizin bahsettiğiniz hangisi Yorumla Soran +1 yıl Annem kanser olduğundan tutamadı oruc Yorumla
tcrbeli Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl Diyanet Vakfına 0 1 Yorumla tcrbeli +1 yıl fitre değil canım o fidye. onu her zaman ödeyebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Diyanet vakfına ver gadası her yerde kız kuran kursları yurtları var oralara ver.
Çevrene bak bir sürü insan var kağıt toplayan çocuklara ver
Bir sürü insan var yaa nasıl bualamdim burada birine bile gonderebilirsin
Komşularınıza filan sordurun tanıdık vardır illaki öyle yollamak daha iyi olur ya da tanıdığınız üniversiteye giden birileri varsa
Zamani gecti ama fitrenin
Yaaa 😔napabiliriz
Yani yapicak birsey yok ama yinede birine yardim edebilirsin fakir birine
hafızlık kurslarına ver
Ramazan geçeli 2 ay oldu yalnız
Sma kas hastası birine verin
LÖSEV'e gönderebilirsin.
Ödemeler kısmında bağış yeri var ordan yap
Geç olması mi
E et geç oldu maalesef
Bi hocaya danışın bence
Şimdi kardeşim fitre ile fidye farklı şeyler biri kişi bari verilmesi gereken miktar diğeri tutulmayan orucun yerine verilmesi gereken para sizin bahsettiğiniz hangisi
Annem kanser olduğundan tutamadı oruc
Ahbap
En yakınındaki yoksula
Losev vs olabilirrr
Diyanet Vakfına
fitre değil canım o fidye. onu her zaman ödeyebilirsin