Güncellemeler
1 yıl
Kuzu sattık biz bunlara 150 kuzu hepsi 1 milyon oluyor yarısını verdi yarısı vermedi gün istedi verdık iki hafta geçti yok para tırnaklarımizlq kazanıyoruz o parayı Senet yap dedin kardeşime gerek yok verir parayı zengin o dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence şikayet et
Evini basinda haneye tecavüzden şikayetçi olsun yalan söylüyorlar desin ve haklıyken haksız olun. Bence bir bardak su için onun üzerine ve ders olsun
Dilerim aynı duruma sen düşmezsin . Ben aptal değilm de dur öyle şeyler geliyor insanın başına en akıllılar bile bokkko basıyor hak ettik yani biz dilerim başına gelmez kimse böyle birseyi hak etmez
Hakettin diye bi kelime kullanmadım kim hakeder bunu. Ben evini basarsan olacaklardan söz ediyorum polise gidip en başından anlatıp şikayetçi olmak en mantıklısı öfkeyle kalkan zararla oturur
560 tl anladım ben bu arada 560 bin ne demek ya ve hala polise gitmemissiniz
Hata insanlar içindir 560 bın tl gıbı bir ders hemde hayvancılık yapıp o zor şartlarda emek veren insanlar için çok ağır olur
@Areyz açıklamayı sonradan yazdığı için herkes 560 tl anladı benim gibi
Ozaman haklısın
Senet yok gitsek birsey9 ispatlayamayiz söyledim kardeşime Senet yap dedim aptal Kardeşim verir o parayı zengin dedi Vermiyor 1 ay iki hafta geçti. Ser, efsiz
Peki konuştunuzmu alacak için ne diyor kendısı vermemı diyor sallıyormu tavrı nedır
Perşembe geleceğim dedi gelmedi Perşembe geçti bugün aradı kardeşim
Ben seni yarım saat sonra arayayım demiş kapatmış 1 saat oldu aramamis
İnsanı da konuşturmuyor ki kapatıyor başıma ağrı girdi sen buyut yetiştir bütün zorluklarla şeref sizin biri gelsin parayı vermessin
Çok para senet olsaydı iyiydi sivrizeka kardeşim çok biliyor ya onu dinledik bu devirde kimseye güven yok
Hala anlayamadı
Asla nakıt almadan verılmez hayvancılıkta bu sekıl çok olay oluyor umarım alırsınız tanınmış bır tuccarmıdır hangı sehirdesiniz bunlar önemli bellkı sallar peşine verır ya da daha vermıyebılırde
Tanıyoruz kişiyi evini yeri belli dışarıdan değil bursada yaşıyoruz o da öyle onun köyünü falan biliyoruz evine gitmislifimuz var
Tanınmış bir esnafsa tüccarsa belkı biraz oyalar salllar verır ama bu karısınızdakı ınsanın karakterı nedır bılemedım
Çok stres oluyorum ailem gayet rahat
Bir bıldıklerı vardır belkıde konuşmayı dene aılenle daha önceden tecrubelerı vardır
Pazartesi vereceğim demiş mesaj atmış
Umarım alırsınız emegınızın karşılığını 🙏
Keşke baştan işinizi sağlama alsaydınız bu zamanda kime güvenilir, evini falan basmayın haklıyken haksız duruma düşmeyin polise gidin
O zaman kardeşine söyle o uğraşsın madem babasını oğlu gibi güveniyormuş, alsın paranızı da
560 TL mi yoksa bin mi
Bin
O kadar parayı neden verdin
Bizede biseyler atesle halledelim
560 bin çok para degil
Benim için çok
Tamam
Ev alacağız onu beklıyoruz
Evinini basarsan haksız yere düşersin oda avukat tutup seni
Mahkemeye verir iyi sürünürsün bu kafayla iyi yaşamışsın
Zeki abim benim polise gitsek neyi ispat edicez senet falan yok
Senet yap dedim aptal kardeşime verir o parayı zengin dedi