Selam ✨ Sevdiğin yemeklerin/İçeceklerin kişiliğinizi yansıtıyor mu? mesela bulunduğunuz şehrin lezzetlerini mi yoksa çok daha farklı lezzetleri mi seviyorsunuz.

Selam ✨ Sevdiğin yemeklerin/İçeceklerin kişiliğinizi yansıtıyor mu? mesela bulunduğunuz şehrin lezzetlerini mi yoksa çok daha farklı lezzetleri mi seviyorsunuz.

Daha çok yöresel yemekleri severim. Kendi insanımızın kazanması, o yörelerin yemeklerinin daha değer görmesini daha çok severim. Vatanını milletini seven bir insan olarak.
Yöresel yemekler güzeldir kesinlikle
Aynen.
Kesinlikle evet, kişiliği yansıtıyor.
Mesela ben sütlü çikolata severim, acı çikolata yiyemem, daha doğrusu bitter çikolata yiyemem, bitter çikolataya acı çikolata diyorum.
Türk kahvesini de sade içemiyorum, şekerli ve sütlü içerim kahveyi, kıtır kıtırsa baklava yiyemem, hamur olmayacak lakin baklava da yumuşak olacak, hamur olmamalı.
Onun içindir sanırım, acıyı sevmiyorum. Tamamen benim görüşüm, bence Türk kahvesini sade içenlerin acı eşiği güçlü.
Türk kahvesini şekerli içenler ise;çıtkırıldım kişiler bence, belki de yanılıyor olabilirim bu tezimde.
Yumuşak lezzetleri seven bir insan olduğum için de, sade birisiyim, sadeliği ve yalınlığı seviyorum.
Bu arada kendi yöremin lezzetlerini seviyorum, dünya mutfağında gördüğüm bazı yemekler bana acayip geldi, görüntüsü dahi yememe fikrini uyandırdı bende.
Onun için Türk mutfağı diyorum. En çok Türk mutfağını seviyorum
Ne kadar yansıtır bilmiyorum ama ben en çok annemin yaptığı yemekleri seviyorum🖤😂
Anne yemekleri güzeldir abla afiyet olsun 😂🖤
Rica ederim abla 😂😊🍂
Rica ederim abla ne demek ☺️🍂
Yemek seçmiyorsak ne olacak 🤣Keyifli günler..
Hmm buna yanıt veremedim abla şimdi 🤣 mantıklı
:D ahah
Teşekkürler Barış 😄💫🥂
Rica ederim abla 😂🥂✨
Cevap
13Cevap
Bulunduğum şehrin yiyeceklerini severim ama farklı lezzetlere de açığım. Mesela Taco Rico diye bir yer var Eskişehir'de. Orada bir Meksika usulü bir yemek yemiştim Onu beğenmedim. Resmen doritosun üstüne kıyma kavurup koymuşlardı. Hiç beğenmedim ama Japon mutfağını severim. Yengemin yaptığı bir yemek vardı. O gayet güzeldi. Yine sushi yedim Eskişehir'de ve ben onu sevdim. Yengeçli bir şey olarak geçiyordu ismi.
Ama yemeklerin karakteri yansıttığı konusunda herhangi bir bir fikrim yok.
Teşekkür ederim görüşün için :)
Rica ederim. 🙃
Bence sevdiğimiz yemekler, müzik zevkimiz, beğendiğimiz kıyafetler, yazı stilimiz... Hepsi kişiliğimizle ilgili. Yemek seçimlerimiz tek başına karakterimizi yansıtmak için yeterli olmasa da bizi biz yapan şey seçimlerimizdir. Verdiğimiz tüm kararlar, yaptığımız tüm seçimler aslında kişiliğimizi yansıtıyor diye düşünüyorum.
Merhaba hayır düşünmüyorum.
Herkes ozaman her aynı yemeği seven insanlar aynı karaktere sahip olurlardı ve saçma bir düşünce bunu ortaya atınca
Bazen evet en çok et sevenler daha geleneksel olur sabah kahvaltıda ciğer yiyen Erzurum gibi en çok balık ve sebze yiyenlerde daha mondernist kafada olur En çok hamurisi yiyip sevenlerde daha ortada olabilir ama bu kedni gözlemledigim bir genelleme tabi herkes için geçerli olmamakla beraber çogunluk için belki doğruluk payı olabilir ama tamamiyle yanılıyorda olabilirim yalnızca benim gözlemledim bu yönde diyebilirim
Hiç sanmıyorum barışcim ben Gaziantepliyim yöremin yemek vs çok severim ama kişiliğim antebin acısına dayanacak kadar güçlü değil. Bu teori boşa çıkıyor 😃
Bende öyle abla acı severim ama aşırı sevmem, oda yemeklerin içinde yerim anca ayrı yemem :D
Acı iyidir bağışıklığı güçlendirir 😃
Tabi ki ama işte mideyi de yakıyor :D
🙈🤗
yoo sanmıyorum mesela ben sakatat çok severim kokoreç vs bir kere erkek arkadaşım bana şey demişti o ojeli bakımlı ellerin ile kokoreç değil avakado yemen lazımdı güzelim 😂😂😂
Bak buna şaşırdım abla :D :D
naye şaşırdın 😂
Sakatat sevmesin sanıyordum. böyle daha çok avakodo ya da pizza seversin sandım :D :D
ben lahmacun ve kokoreç aşığıyım lütfen 😂
Ablama oradan 1,5 kokereç hemen 😂
Yemek tercihi damak lezzetinin ne kadar iyi olduğuyla alakalı diye düşünüyorum. 🤭
Bence de abla 🤭
Bence daha çok kültürle ilgili bir şey. Aynı kültürde yetişmiş insanlar genelde benzer yemekler seviyor.
Benimki yansıtmıyor bence. Tatlı pek sevmem, acı çok severim ama kişiliğimin tatlı olduğunu söylerler.
Olabilir kardeşim. Karides sote, deniz börülcesi vs sevdiğimden tam bir deniz insanı olduğumdan. Farklı lezzetleri severim
evet biraz, mesela sağlıklı yemekleri yiyyen biri kendini önemsiyor özgüvenli vs
yaprak sarması benim tesettürlü oluşumdan içi tahıllı iç anadolulu oluşumdan geliyor. :D
Yani fav döner ve pizzaysa her türlü soslu ve karışık birisiyim galiba.
Bu konuyla ilgili hiç düşünmedim. Açıkçası ne desem bilmiyorum.
çiğköfteye bayılıyorum. kişiliğimi yansıtsa çok komik olurdu :D
Sevdiğimiz yemekler değil de yemeklerin kalitesi kişiliği yansıtır aslında bence.
Evet sevdiğim tatlılar benim tatlişliğimi yansıtıyor:)
Bence çok alakasız. Lahmacunu çok seviyor olmam beni keko yapar mı mesela? 😃
Kesinlikle kadınbudu gerçekten vazgeçilmezim, Arnavut cigeri 2 gelir
Etçilim. Bu durumda yırtıcı memeli türüne giriyorum; Biraz vahşi, avcı, agresif falan)))
Yemek katakateri yansitmas bence bu sehrin yemekleri daha iyi
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım 😊
😊
Öylemiymiş ki
Sana soruyorum :D
Sarma seviyom ben ne oldum şimdi 😄
Prenses :D
Yaaa tam bir centilmennnnn
Ne alaka kişilikle yemek ben herşeyi yerim ve severim sebzede fast food da
Evet düşünüyorum
Hayır çünkü kapuska ve taze fasülye seviyorumxd
(Cevap artık olması gereken yerde şglekgld)
Evet yansıtabilir ama çok az
Sanmıyorum karnım doysunda 😌
Hayır alakası yok bence
Hayır pek değil
Şehir lezzetleri ama etli olsun
Hayır.
Yani olabilir sempatik face etçiliz daha çok
Hiç bu açıdan düşünmedim ama olabilir 😃
Yansıtmadığını düşünüyorum
Evet yansitiyor
Düşünmüyorum.
Hayır